085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
5 artikel(en)
€ 16,90

Opalescence Original Whitening Tandpasta Coolmint maakt uw tanden twee tinten witter in een maand tijd, ondersteunt als u uw tanden aan het bleken bent en beschermt en revitaliseert daarnaast uw gebit. Deze professionele tandpasta is een fantastische ondersteuning als u graag een stralend, mooi en gezond gebit wilt. 

Inhoud: 2 keer 100 mL.

€ 3,69

Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening Tandpasta biedt directe en langdurige pijnverlichting bij gevoelige tande terwijl de tandpasta de natuurlijke witte kleur van uw tanden herstelt. Wanneer u de tandpasta direct op de tand aanbrengt, werkt het direct en biedt het pijnverlichting door de PRO-ARGIN technologie. PRO-AGRIN is een combinatie van calciumcarbonaat en arginine, een natuurlijk aminozuur in het speeksel. Bij langdurig gebruik wordt er een laagje over het blootliggende kanaaltje aangebracht, waardoor de tandpasta ook voor langere tijd verlichting biedt. De tandpasta verwijdert verkleuringen op een zachte en effectieve manier en helpt zo bij het herstellen van de natuurlijke witheid van uw tanden.

Een tube bevat 75 ml.

€ 8,39

De Swissdent Extreme Whitening Tandpasta is perfect voor mensen met tandverkleuring door koffie, thee, rode wijn en tabak. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden door iedereen die wittere tanden wilt. De lage RDA waarde (40 RDA) zorgt voor een zachte reiniging die zo min mogelijk schuurt. Het coenzyme Q10 en vitamine E beschermen het tandvlees. Fluoride versterkt het tandglazuur en helpt gaatjes te voorkomen.

Een tube bevat 50 ml. De tandpasta bevat fluoride (1180 ppm).

€ 9,79
Iwhite whitening tandpasta is gebaseerd op het gebruik van PAP. PAP is een actieve stof die specifiek werkt op de vlekken op de tanden en deze verwijdert. Hierdoor zullen uw tanden zichtbaar witter en schoner worden. Daarnaast bestrijdt PAP de bacteriën in de mond, waardoor uw mond beschermd is tegen tandplak en gaatjes. Ook heeft deze tandpasta microreinigende kristallen die uw tanden extra polijsten voor nog wittere tanden en polyfosfaatdeeltjes die uw tanden beschermen tegen tandvlekken en tandplak.Inhoud: 75 ml.
€ 4,95

Met behulp van zwarte kokospalm houtskool en kokosolie geeft Dr. Bauer's Black Mint Whitening Tandpasta u uw witte lach weer terug. Daarnaast bevat de tandpasta ook xylitol om uw tanden sterk te houden. De houtskool en kokosolie zijn ook ideaal voor gevoelige tanden, aangezien deze ingrediënten een verzachtende werking hebben op het tandvlees. De mint geeft de tandpasta een lekkere smaak en geeft u een langdurig frisse adem.

Een tube bevat 75 ml. De tandpasta is fluoridevrij.

per pagina
5 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Leeftijd: 12+
Kies een merk
  1. elmex (1)
  2. iwhite (1)
  3. Opalescence (1)
Kies een aantal
  1. 1 (4)
Prijs
€3
€17
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?