• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Onzedrogist.nl voor al uw persoonlijke verzorgingsproducten

Onzedrogist.nl voor al uw persoonlijke verzorgingsproducten

Tandonline is nu bijna drie jaar geleden opgericht, en sinds die tijd hebben we tienduizenden klanten tevreden mogen helpen. Dit hebben we te danken aan het feit dat wij alleen professionele producten verkopen, altijd een goede service bieden en bovendien scherpe prijzen hanteren. Maar het komt ook doordat Tandonline is iets voor een goede en professionele mondverzorging. We zijn trots op wat we hebben bereikt, trots op ons professionele assortiment en trots op het grote aantal mensen dat we tevreden hebben mogen helpen.
Dit willen we voortzetten.

Onzedrogist.nl

Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid, zodat u nu uw persoonlijke verzorgingsproducten bij ons kunt bestellen. Dit gaat via onze gloednieuwe webshop www.onzedrogist.nl. We hebben deze naam gekozen omdat het onze wens is dat het – net als Tandonline nu – een webshop voor een goede persoonlijke verzorging zal zijn. Je kunt dezelfde kwaliteit en service verwachten als bij Tandonline, maar nu met een veel breder en groter assortiment.

Meer dan tienduizend verzorgingsproducten

Dit online assortiment bestaat uit meer dan tienduizend verzorgingsproducten. We hebben alles voor lichamelijke verzorging, zoals:

  • deodorant, gezichtsverzorging, shampoo, hairstyling, scheermesjes, zonnebrand en handcrème
  • luiers en zwemvestjes voor de allerkleinsten
  • wegwerpwashandjes, bloeddrukmeters, compressiekousen en hittekussentjes in alle soorten en maten
  • meer dan honderd verschillende soorten parfum en make-up van topmerken
  • insectenspray, vaatwastabletten en afwasmiddel
  • en nog veel meer

Ons nieuwe assortiment bevat zoveel verzorgingsproducten dat het bijna niet mogelijk is ze hier allemaal op te noemen. Neem dus snel een kijkje op www.onzedrogist.nl en ontdek het vooral zelf!

Het verschil tussen Tandonline en Onzedrogist

Tandonline houdt de focus op mondverzorging. Je kunt dus nog altijd bij ons terecht voor al je professionele mondverzorgingsproducten, en vanaf nu ook op Onzedrogist voor al je online drogistartikelen. Tandonline en Onzedrogist worden namelijk één en dezelfde webshop. Je kunt de bestellingen bij Tandonline en Onzedrogist dan ook in hetzelfde winkelmandje plaatsen, en ontvangt één bestelling van één bedrijf. Dat is wel zo makkelijk.

Via Tandonline hebben we inmiddels meer dan dertigduizend klanten tevreden mogen helpen. We willen deze kwaliteit graag behouden, en vanaf nu met nog meer producten voor jouw persoonlijke verzorging. We hopen dat je snel een kijkje zult nemen in onze nieuwe shop, en wensen je graag tot ziens.