• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Bluem Mondspray

Bluem Mondspray

Een slechte adem is niet prettig, al helemaal omdat je het zelf vaak niet eens door hebt. Maar liefst een op de zeven mensen in Nederland heeft zelfs last van halitose; een permanent slechte adem. Veel mensen denken dat deze wordt veroorzaakt door wat ze eten, maar dat is niet waar. Een slechte adem wordt in de meeste gevallen namelijk veroorzaakt door bacteriën achterop je tong, die zwavel produceren, wat stinkt. Gelukkig is het niet zo moeilijk om hier iets aan te doen. Met een goede mondhygiëne kun je een slechte adem meestal makkelijk voorkomen en genezen. En als je een beetje extra hulp nodig hebt, is er bijvoorbeeld Bluem Mondspray. Deze spray is zo ontworpen dat deze je direct een frisse adem geeft, wat natuurlijk erg handig is als je onderweg bent. Maar er zijn meer goede redenen om deze mondspray te gebruiken…

Actieve zuurstof uit honing

Net als andere producten van Bluem bevat Bluem Mondspray actieve zuurstof. Dit is een speciale vorm van zuurstof. De actieve zuurstofdeeltjes zijn afkomstig uit onder andere honing, en leveren energie aan allerlei processen in je mond, waardoor deze beter kunnen verlopen. Bovendien helpt actieve zuurstof om wondjes aan de binnenkant van je mond sneller te laten sluiten en de weefsels van je tandvlees en tanden te versterken. Daarnaast versterkt actieve zuurstof het immuunsysteem van je mond en helpt het bij het vormen van nieuwe bloedvaten. Ook zorgt het voor een beter verloop van allerlei groeiprocessen. Dankzij deze actieve zuurstof helpt Bluem Mondspray dus om je mond gezonder en je gebit sterker te maken. Deze mondspray kan onbeperkt gebruikt worden, waardoor het een handige aanvulling vormt op de rest van je mondhygiëne.

Daarnaast werkt deze mondspray heel verfrissend: je krijgt meteen een heerlijk fris gevoel en een lekker ruikende adem. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld tussendoor je adem wilt verbeteren of een keer geen kans ziet om je tanden te poetsen. Maar deze mondspray helpt bijvoorbeeld ook tegen beginnende keelpijn. Bluem Mondspray neutraliseert daarnaast bacteriën in je mond en houdt hun groei onder controle. Daardoor helpt deze mondspray ook om een slechte adem in de toekomst te voorkomen. Zo heb je elke dag zekerheid over je adem.

Bluem Mondspray; voor een frisse adem zonder smaakverlies

Bluem Mondspray is fluoridevrij, maar bevat ook geen parabenen, kleurstoffen of schuimmiddelen. Bij dat laatste moet je dan vooral denken aan de controversiële stof SLS, die in veel andere tandpasta’s en mondsprays wel zit. De laatste jaren ligt deze stof onder vuur, omdat hij misschien niet zo goed voor je gebit is als lange tijd is gedacht. Daarover weten we nog niets zeker, maar wat we wel weten is dat SLS je smaakbeleving aantast. Het komt door deze stof dat sinaasappelsap ander smaakt als je net je tanden hebt gepoetst. Daar heb je bij Bluem Mondspray dus geen last van. Deze mondspray helpt dankzij de actieve zuurstof om je mondhygiëne tussendoor aan te vullen, je gebit gezond te houden en altijd meteen een frisse adem te krijgen.