• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Bluem tandpasta

Bluem tandpasta

Er heeft een speciaal team op gezeten, bestaande uit tandartsen, kaakchirurgen en implantologen. Zij waren vastbesloten om datgene te maken wat de tandenwereld op zijn kop zou zetten, dé tandpasta die bacteriën op alle plekken in je gebit pakt en je tandvlees gezond houdt. Deze missie is nou niet bepaald origineel, wereldwijd zoeken talloze specialisten naar de perfecte tandpasta. Het is vooral de uitkomst van dit specifieke team die zo noemenswaardig is. Ik heb het over Bluem tandpasta. Gemaakt met behulp van een uniek recept, wat vele voordelen met zich meebrengt.

Zuurstof en honingenzymen

In de geneeskunde wordt het de hemel in geprezen:  pure zuurstof. Dit gas vervult talloze belangrijke functies in je lichaam... en ook in je gebit! Bluem tandpasta bevat honingenzymen, die voor het grootste deel verantwoordelijk zijn voor de zuivere zuurstof die op deze manier bij je gebit komt. Naast dat deze zuurstof een antibacteriële werking heeft, is er nog een voordeel. Zuurstof dringt namelijk door in je hele gebit; het komt op alle plaatsen waar je tandenborstel niet bij kan. Zo verdwijnen ook daadwerkelijk de bacteriën.

Het gebruik van honingenzymen heeft daarnaast ook een desinfecterende en antiseptische( ander woord voor: 'ontsmettende') werking. Dit heeft grote voordelen voor je tandvlees: het remt ontstekingen. Daarnaast zorgt het voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten en het herstel van beschadigde cellen. Dit voorkomt dat je tandvlees terugtrekt, waardoor je kaakbot eveneens kan herstellen. Bluem bestrijdt de bacteriën die plak aanmaken, waardoor je kans op gaatjes behoorlijk afneemt. De combinatie van al deze dingen? Je tandvlees wordt er een stuk gezonder op; het komt in een optimale conditie.

Implantaten

Bluem is geschikt voor zowel tanden als implantaten. Je krijgt er wittere tanden van, en er ontstaan geen kleurverschillen tussen de implantaten en je échte tanden( ook niet door het drinken van dingen als thee, wijn of koffie). Daarnaast is de tandpasta helemaal pH(zuurgraad)- neutraal, wat inhoudt dat hij geen schurende werking heeft. Daardoor raakt je tandoppervlak niet beschadigd( dit geldt natuurlijk ook voor implantaten).

Deze tandpasta bevat geen fluoride. Dit heeft een voordeel en een nadeel. Het slechte nieuws: als je jonger bent dan achttien jaar, zul je nog even moeten wachten. Volgens de wet mogen mensen onder die leeftijd namelijk geen tandpasta gebruiken waar geen fluoride inzit. Het goede nieuws: tandpasta's die wél fluoride bevatten, kunnen je implantaten beschadigen, waardoor deze losraken. Met deze tandpasta hoef je dus niet meteen weer terug naar de kaakchirurg.

Nu klinkt het misschien een beetje als een tandpasta speciaal voor implantaten, maar Bluem werkt net zo goed voor gewone tanden. Het heeft zelfs een preventieve werking: gebruik van deze tandpasta voorkomt infecties en andere ellende. Het maakt bacteriën kapot in je héle gebit, óók daar waar je met je tandenborstel niet bij komt. In het speciaal de bacteriën die plak maken zijn de dupe. Jammer voor hen, maar fijn voor jou, want daardoor wordt jouw gebit er stukken gezonder op.

Dit specialistenteam heeft zijn werk goed gedaan: Bluem heeft een ontsmettende werking, remt ontstekingen, voorkomt kleurverschillen, is pH-neutraal, herstelt het tandvlees en werkt ook nog eens preventief tegen infecties en dit is nog maar het begin. Dat allemaal dankzij het unieke recept. Met dank aan de honingenzymen.