• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

TePe -accessoires in alle soorten en maten

TePe -accessoires in alle soorten en maten

Er is een aardig scala aan interdentale ragers op de markt: Dentaid Interprox, TePe, Oral-B, Lactona, Miradent en dan is er ook nog Tandex. Toch is er maar één merk wat ook handelt in speciale accessoires voor bij de ragers, en dat is TePe. Wat voor accessoires zijn dit nu precies en waar kunt u ze voor gebruiken?

 

De TePe Microstandaard

Om te beginnen is er de TePe Microstandaard. Dit is een mooie houder waarin u vier ragers kwijt kunt. Hij is geschikt voor alle soorten TePe-ragers: TePe Angle, TePe X-Soft én de gewone TePe Ragers. Daarnaast kunt u hem ook gebruiken om TePe Miniflossertjes in te zetten. Door speciale ventilatieopeningen in de onderkant van de houder drogen de haren van de ragers die erin staan extra snel op na het reinigen. Zo is deze houder een makkelijke manier om uw badkamer opgeruimd en netjes te houden én uw ragers op een simpele en hygiënische manier op te bergen.

De TePe Travel Case (en de dop niet te vergeten)

De TePe Travel Case is een doosje waarin u zes ragers kwijt kunt. Hierin passen originele TePe-ragers, maar ook de ragers van TePe X-Soft. Ook hier zitten speciale ventilatiegaatjes in de zijkant, zodat de ragers hygiënisch kunnen worden opgeborgen. Dit etui is daarom nuttig voor als u bijvoorbeeld op reis gaat. De etui's zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren en hebben een praktische sluiting.

Bij de ragers van TePe Origineel of TePe X-Soft krijgt u altijd een dop, die u kunt gebruiken om de rager te beschermen en hygiënisch te bewaren. Deze dop kunt u echter ook gebruiken voor het verlengen van het handvat. Zo kunt u makkelijker bij de interdentale ruimtes tussen uw achterste tanden en kiezen komen. De ragers van TePe Angle hebben een lang handvat van zichzelf.

Extra accessoires voor professionals

Voor professionals biedt TePe nog extra accessoires aan: tandartsen kunnen een grote praktijkbox bestellen waarin acht uitneembare bakken zitten die elk weer vijftien ragers bevatten. In het deksel zit een informatiekaart over de verschillende maten. Er zijn twee verschillende versies verkrijgbaar: eentje voor gewone TePe-ragers en TePe X-Soft en eentje voor ragers van TePe Angle. Misschien heeft u zo'n praktijkbox wel eens zien staan bij de tandarts, anders weet u nu in elk geval hoe het kan dat ze altijd zo snel de juiste maat bij de hand hebben.

Deze accessoires zien er in de eerste instantie simpel uit, toch zijn ze slim ontworpen. Al met al maken ze interdentale reiniging makkelijker. Ook zorgen ze ervoor dat het makkelijker wordt om ragers hygiënisch op te bergen of mee te nemen op reis. En via Tandonline kunt u natuurlijk alles ook nog eens met extra veel voordeel bestellen.