• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

De TePe Easy Picks

De TePe Easy Picks

GUM Soft Picks zijn op dit moment verreweg de populairste soft picks. Er is ooit een test gedaan waaruit bleek dat 92% van de Nederlanders deze ragers het fijnst vindt om te gebruiken. En ze zijn ook goed. GUM Soft Picks glijden makkelijk tussen de tanden, zijn makkelijk in het gebruik en stimuleren de doorbloeding van het tandvlees. Daarnaast bevatten ze fluoride, waardoor ze voor een extra goede reiniging van de interdentale ruimten zorgen.

Toch krijgen de GUM Soft Picks er een sterke concurrent bij. TePe, bekend van de tandenborstels en de TePe-ragers, brengt namelijk zijn eigen soft picks uit: TePe Easy Picks.

"Altijd en overal"

De TePe Easy Picks kun je elke dag gebruiken, en ze zouden makkelijk en effectief in het gebruik moeten zijn. Zoals alle TePe-producten zijn ze ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundigen en mondzorgprofessionals. Ze worden gemaakt in Zweden. Reinigen met TePe Easy Picks zou interdentale reiniging aangenaam en efficiënt moeten maken. De ragertjes hebben een taps toelopende punt, zodat ze makkelijk in de interdentale ruimten komen. Vervolgens kunnen ze daar plak en etensresten verwijderen. Ook stimuleren ze de doorbloeding van het tandvlees. De haren geven een soort micromassage, waardoor het tandvlees sterker en gezonder wordt.

"Altijd en overal", is wat TePe zelf als grootste voordeel ziet. Bij de Easy Picks krijg je namelijk een speciaal bewaardoosje, wat makkelijk in je zak of in je tas past. Zo kun je de Easy Picks overal mee naartoe nemen, en dus ook overal interdentaal reinigen. Waar en wanneer jij het wilt, een veelgehoord concept van deze tijd. In de trein, op je werk, op vakantie, in de kroeg, op familiebezoek... altijd kun je je tanden schoonhouden. Dat klinkt mooi, wat het natuurlijk ook is. Maar echt nieuw is het niet.

Bij GUM Soft Picks zit immers precies zo'n bewaardoosje, waardoor je "altijd en overal", waar en wanneer je maar wilt je interdentale ruimten kunt reinigen. En ook GUM Soft Picks stimuleren de doorbloeding van het tandvlees. Ook GUM Soft Picks glijden makkelijk in de ruimten tussn de tanden en kiezen. Ook GUM Soft Picks zijn gemaakt in samenwerking met professionals. Je zou je kunnen afvragen of de Easy Picks dan eigenlijk wel zo speciaal zijn.

Uniek

Dat zijn ze. De Easy Picks hebben namelijk iets wat nog geen enkele andere rager ooit heeft gehad. Ze zijn namelijk gemaakt van een bijzondere combinatie van materialen. De kern is van stevig polyamide. Dat maakt de Easy Picks sterk. Over GUM Soft Picks hoor je nog wel eens dat ze te makkelijk buigen, waardoor je er niet echt kracht mee kunt zetten. Dat probleem heben Easy Picks dus absoluut niet.

Om de stevige kern zit een zachte siliconencoating, die de ragers ook nog eens flexibel maakt. Ook zorgt deze coating ervoor dat de Easy Picks zacht en mild zijn voor de tanden. De combinatie van materialen zorgt ervoor dat Tepe Easy Picks helpen bij een goede interdentale reiniging, met een bereik tot aan de achterste kiezen. En TePe zou TePe natuurlijk niet zijn als deze materialen niet ook nog eens duurzaam zouden zijn.

September, december, januari

De Easy Picks hebben een handvat met antislip-grip, zodat ze nooit uit uw handen glijden. Er komen twee maten van. De M/L-ragers worden turkoois van kleur. Ze zijn vanaf september verkrijgbaar, dat wil zeggen, vanaf aanstaande dinsdag. De XS/S-ragers zullen oranje zijn, deze komen begin 2016 op de markt.

Of de GUM Soft Picks er nu wel of niet op achteruitgaan, we zullen het zien. In elk geval zijn de Easy Picks een goed alternatief, dankzij de speciale combinatie van duurzame materialen. En met het handige meeneemdoosje kun je je tanden waar en wanneer je maar wilt reinigen. Of het nieuw is of niet, het is beslist een voordeel.