• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

De Oral-B Pro 6000 SmartSeries

De Oral-B Pro 6000 SmartSeries

De wereld heeft er jarenlang met smart op gewacht, maar eindelijk is het dan zover: de eerste tandenborstel met draadloze Bluetooth 4.0- verbinding is uit! Dit is niet alleen een technisch wonder, maar ook nog eens een ontzettend mooie tandenborstel om te zien. Al helemaal in het wit. Jammer genoeg is de witte versie de 'limited edition'. Maar ach, bij Tandonline is hij nú nog te bestellen voor een bijzonder gunstige prijs. Onze kerstactie: de Oral-B PRO 6000 SmartSeries White Box, in een leuk pakket met daarin allerlei assecoires.

Het 'nieuwe verbeterde' aan de Oral-B PRO 6000 SmartSeries is natuurlijk de Bleutoothverbinding. Je tandenborstel kan op deze manier namelijk gegevens doorsluizen naar je smartphone. Op een speciale app(gratis te downloaden voor iOS en Android) kun je dan zien hoe je hebt gepoetst. Het grote voordeel: je kunt jezelf verbeteren.

Het is een veelgehoorde klacht van tandartsen dat er slechts twee keer per jaar goed wordt gepoetst(vóór het tandartsbezoek en ná het tandartsbezoek). Natuurlijk zou het onzin zijn om iedereen elke week bij de tandarts langs te sturen, dus heeft Oral-B een andere oplossing bedacht. Met behulp van je smartphone kun je nu zélf zien waar je aan moet werken, zodat je betere resultaten boekt en elke dag goed poetst. Daarnaast kun je je tandarts ook de poetsgegevens laten zien, zodat hij of zij aanvullend advies kan geven(en je hebt gelijk een bewijs dat je je gebit goed bijgehouden hebt, een goede band met je tandarts is ook wel fijn...).

Het is een slim systeem. Geen wonder dat er wordt verwacht dat de algemene mondgezondheid er vanaf dit moment alleen nog maar op vooruit zal gaan! Er zullen nog vele tandenborstels met  een Bluetoothconnectie komen. Maar de Oral-B PRO 6000 SmartSeries is degene die de geschiedenisboeken ingaat als de eerste. Kortom: een musthave voor iedere tandenborstelfan!

Maar naast dit vernuft heeft de PRO 6000 ook gewoon de 'normale' voordelen van Oral-B. Er zitten bijvoorbeeld vijf verschillende poetsstanden op:

  • Daily Clean is bedoeld voor een dagelijkse, normale reiniging
  • Veel specifieker is Gum Care, deze stand geeft extra aandacht aan je tandvlees
  • Sensitive is speciaal voor gevoelige tanden
  • Whitening polijst je tanden, zodat ze witter lijken
  • Heb je eens zin om éxtra grondig te reinigen, kies dan Deep Clean. Deze stand reinigt extra goed(deze reiniging duurt bijvoorbeeld drie minuten in plaats van twee)..

Ook de welbekende SmartGuide ontbreekt niet. Je krijgt dus niet alleen achteraf commentaar(van de app), maar ook terwijl je poetst vertelt deze tandenborstel je precies of je teveel druk uitoefent, nu eens een ander deel van je gebit moet gaan poetsen of aan je twee minuten zit. Ook de beroemde 3D-reinigingstechnologie van Oral-B is in deze tandenborstel verwerkt: dit verwijdert twee keer zoveel plak als een handtandenborstel.

Zoals ik al zei, is deze tandenborstel niet het enige wat in de doos van deze kerstactie zit. In het pakket zitten namelijk ook vier opzetborstels:

  • Een speciale opzetborstel voor de Sensitive-stand
  • Een Floss Action- opzetborstel voor een betere interdentale reiniging
  • Een 3D White- opzetborstel die helemaal past bij de plakverwijderende methode van deze tandenborstel
  • Een Cross Action-opzetborstel: deze opzetborstel heeft gekruiste haren, die een éxtra goede reiniging oplveren. Weer zo'n slim concept van Oral-B....

Behalve opzetborstels, bevat het pakket ook een oplader en een luxe reisetui. Aan de oplader kun je bovendien een opbergunit voor de opzetborstels vastmaken, zodat je die ook altijd lekker dicht in de buurt van je tandenborstel hebt. Daarnaast ontvang je een handleiding en een speciale DVD met extra poetsinstructies.

Even samengevat. Als je gebruikt maakt van onze kerstactie, krijg je een pakket met daarin een ontzettend leuke, innovatieve tandenborstel én een set interessante assecoires tegen een zeer scherpe prijs! Deze spullen zijn niet alleen esthetisch leuk(die witte versie is toch écht mooier dan de zwarte), maar krijg je een schoner en mooier gebit met behulp van de allernieuwste technologie. Als je nog geen verlanglijstje gemaakt hebt, is dit wat mij betreft een goede tip.