• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Ik ga op reis en ik neem mee....

Ik ga op reis en ik neem mee....

Een paar weekjes naar de camping in Zuid-Frankrijk, koeien melken met de kinderen in Friesland, op familiebezoek in Australië, twee daagjes overnachten in Maastricht of een week lang musea afstruinen in Rome: het is weer vakantietijd. Even geen gezeur meer, geen gedoe, geen dingen waar je aan hoeft te denken.... behalve dan aan je gezondheid en die van je gebit natuurlijk. Maar sommige producten zijn, hoewel ze wel leuk zijn, wat lastig mee te krijgen in je koffer. Hier een paar goede tips voor handige reisproducten.

Probeer jij maar eens om een Triumph 5000 in je koffer te krijgen en dan óók nog genoeg kleding mee te nemen. Het is handiger om te gaan voor een tandenborstel die iets meer gemaakt is op het maken van reisjes. Zoals bijvoorbeeld de Oral B Advance Power 450 DB. Heb je zelfs daar geen ruimte voor, dan kun je altijd een manuele tandenborstel meenemen. Met name de Lactona IQ-serie is klein van formaat(en toch heel effectief tegen plak). Wil je per se elektrisch poetsen op vakantie en toch niet met het formaat zitten, dan is de Oral-B Pulsar een goed idee. Dit technische hoogstandje ziet eruit als een handtandenborstel, maar hij werkt als een elektrische.

Aan tandpasta kan eigenlijk alles wel mee, maar Perio-Aid heeft toch wel een fijn formaat. Als je implantaten hebt, neem je natuurlijk je Implaclean mee. En wie in Los Angeles even snel witte tanden wil showen, kan vast een plekje in zijn tas vrijhouden voor Sensodyne Rapid.

Interdentale reiniging kan ook geen weken stilliggen. Ga voor een variant waar een reisverpakking bijzit, zoals bijvoorbeeld GUM Soft Picks of TePe. Met name bij de GUM Soft Picks zit bij ieder doosje een handig verpakkinkje, zodat deze fantastische ragertjes ook simpel en snel meekunnen naar het buitenland. En dan heeft GUM ook nog de speciale lijn: GUM Trav-ler. 

Je ziet het, er is keus genoeg. Ook in de zomertijd hoeft niemand met een slecht gebit over straat. Heb jij al besloten wat je meeneemt dit jaar? In elk geval alvast een fijne vakantie gewenst, met leuke uitjes, mooie foto's en een stralende glimlach.