• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

De Oral B Vitality Precision Clean

De Oral B Vitality Precision Clean

Het is een eeuwig dilemma waar iedereen wel zijn eigen dingen over te zeggen heeft: moet je elektrisch poetsen of met de hand? De wetenschap is hierin heel duidelijk. Elektrische tandenborstels maken snellere en meer verschillende bewegingen in dezelfde tijd. Daarnaast wordt er met een elektrische tandenborstel gemiddeld honderd gram druk minder op je tanden uitgeoefend, zodat je minder kans loopt op beschadiging (behoorlijk zuur, je tanden beschadigen terwijl je ze juist wilt verzorgen!). Daarnaast wordt het door Nederlanders als prettiger ervaren om elektrisch te poetsen. Bijvoorbeeld met de Oral B Vitality Precision Clean, een indrukwekkend staaltje geavanceerde technologie onder de elektrische tandenborstels.

Vergelijkingssite Kieskeurig liet het eens onderzoeken. Driekwart van de Nederlanders heeft een elektrische tandenborstel. Een kwart zoekt op een bepaald merk, 77% koopt altijd hetzelfde merk. Heb jij thuis een elektrische tandenborstel van Oral B? Dan ben je beslist niet de enige: 81% van de Nederlanders heeft een elektrische tandenborstel van dit merk. En neem het ze eens kwalijk. Oral B wordt ontwikkeld met tandartsen, en het is wereldwijd het best verkochte merk. Ook maakt Oral B gebruik van de 2D oscillerende en roterende techniek. Wat dat is? Dat is de beste techniek die er op dit moment bestaat voor het reinigen van het tandoppervlak.

Het is bewezen dat elektrische tandenborstels vooral beter werken dan handtandenborstels, als ze gebruik maken van een oscillerende(trillende) en roterende(draaiende) techniek. Oral B ontwikkelde hier de beste variant op: de 2D oscillerende en roterende techniek. Deze techniek geeft bewezen het allerbeste resultaat bij het reinigen van je tanden. Doordat er wordt geoscilleerd, wordt plak losgemaakt. De roterende beweging veegt de plak vervolgens van je tanden af, zodat er een optimaal effect wordt bereikt. Dit technische hoogstandje is in een aantal van de tandenborstels van Oral B verwerkt. Zoals bijvoorbeeld in de Vitality Precision Clean.

Deze tandenborstel staat in de top vijf van de populairste tandenborstels in Nederland. De gebruikers geven hem gemiddeld een zeven. Waarom dit ding zo goed scoort, wil je weten? Omdat de Oral B Vitality Precision Clean twee keer zoveel plak weghaalt als een gewone handtandenborstel, haalt hij de aanslag op je tanden weg. Hierdoor krijg je op een natuurlijke manier wittere tanden. Daarnaast is deze tandenborstel oplaadbaar, heeft hij een waterproof handvat en is hij geïnspireerd op de instrumenten uit het arsenaal van een tandarts. Daardoor kan hij ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. De combinatie van deze dingen zorgt ervoor dat de gezondheid van je tandvlees verbetert, zodat je minder kans hebt op problemen of ziektes.

Het beste effect van elektrisch poetsen bereik je in de eerste twee minuten. Tandartsen zullen je ook altijd aanraden om vooral elke dag twee keer twee minuten lang te poetsen. Dankzij de timer van deze tandenborstel wordt die opgave er een stuk simpeler op. Elke dertig seconden hoor je een signaal, waardoor je weet dat je nu verder moet met een ander deel van je gebit. Als de twee minuten om zijn, klinkt er een langer signaal. Zo hou je elke dag goed bij hoelang je hebt gepoetst. Naast dat je een signaal hoort, vóél je het ook. Zo weet je zeker dat je het niet mist.

Elektrisch tandenpoetsen is een stuk effectiever dan poetsen met een handtandenborstel. En de Oral B Vitality Precision Clean is een elektrische tandenborstel die erg aan te raden is. Allereerst vanwege de 2D oscillerende en roterende techniek: hierdoor wordt plak op een systematische en bijzonder effectieve manier verwijdert. Ook is deze tandenborstel oplaadbaar, heeft hij een waterproof handvat en een timer, kan hij op moeilijk bereikbare plaatsen komen en verbetert hij de gezondheid van je tandvlees. Kortom: hij is die zeven méér dan waard.