• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Oral-B Pro Expert Cross Action

Oral-B Pro Expert Cross Action

Het is en blijft een debat: kun je nou beter elektrisch poetsen of met de hand? Natuurlijk wint de elektrische tandenborstel meestal als het gaat om plakverwijdering. Maar de handtandenborstel, ook wel 'manuele tandenborstel' genoemd, wint vaker als het gaat om milieuvriendelijkheid en om praktische zaken. Nu het zomertijd is, gaan bijvoorbeeld aardig wat mensen lekker een paar weekjes op vakantie. In die weken zul je zeker nog je tanden moeten poetsen, maar sommige elektrische tandenborstels zijn te groot of te zwaar. Ook kan het snoer bijvoorbeeld te kort zijn en dan... tsja, dan grijp je terug op een handtandenborstel.

Kom je voor de keuze te staan: wélke handtandenborstel. Hoewel die keuze in dit geval natuurlijk niet zo spannend is als in de wereld van de elektrische tandenborstels, waar alles draait om innovatie en vernieuwing.... Toch is er ook aardig wat te innoveren en te vernieuwen als het gaat om handtandenborstels. Een voorbeeld? De Oral-B Pro Expert Cross Action.

Oral-B is hét merk voor nieuwe snufjes. De elektrische tandenborstels van Oral-B, waaronder de Triumph 5000 en de Vitality Precision Clean, hebben inmiddels een gadgetstatus in de moderne badkamer. Toch vreemd dat zo'n zelfde merk ook nog de 'verouderde' manuele tandenborstels verkoopt, toch? Dan moet deze Pro Expert Cross Action wel erg bijzonder zijn. En dat is hij.

De Oral-B Pro Expert Cross Action is namelijk in staat om negentig procent méér plak te verwijderen dan andere manuele tandenborstels. Ook kom je dankzij de lange steel gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekjes, waar de verschillende soorten borstelharen zorgen voor een grondige reiniging. Het is vooral hieraan te danken dat wie deze tandenborstel gaat gebruiken, binnen vier weken verbetering van zijn gebit merkt.

Ook geeft deze tandenborstel een 55% betere reiniging langs de tandvleeslijn dan een normale tandenborstel. De speciale combinatie van verschillende soorten borstelharen verwijdert aanslag op de tanden en polijst het gebit. Ook worden geurveroorzakende bacteriën van de tong verwijderd. Het gebruik van de Oral-B Pro Expert Cross Action stimuleert tevens het tandvlees, en tegelijkertijd blijft deze tandenborstel zacht voor het tandglazuur en tandvlees.

Natuurlijk heb je aan één zo'n tandenborstle nog niet genoeg als je je gebit in goede conditie wilt houden tijdens je vakantie. Dan zul je natuurlijk ook je GUM Soft Picks en je Perio-Aid-tandpasta mee moeten nemen(of je andere ragers en tandpasta). Maar zeg nou zelf, zo'n handtandenborstel past er veel makkelijker bij in je tas dan een grote doos met daarin een Triumph 5000.