• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Parodontax Tandpasta

Parodontax Tandpasta

Parodontax Tandpasta staat vooral bekend om zijn aparte smaak. En toch wordt hij door veel mensen gebruikt, en door veel tandartsen aanbevolen. Dat komt door de unieke formule, die helpt om zoveel mogelijk plak te verwijderen en tandvleesproblemen zoveel mogelijk tegen te gaan.

Tandvleesproblemen en plak verwijderen

De hele formule van Parodontax is erop gericht om tandvleesproblemen te voorkomen. Dat betekent: zoveel mogelijk plak verwijderen. Geïrriteerd tandvlees ontstaat namelijk meestal doordat er teveel plak op de tanden zit. Parodontax verzorgt geïrriteerd tandvlees, reinigt je tanden grondig en remt de groei van bacteriën. Daardoor krijgt plak veel minder de kans om ontstekingen of irritaties aan je tandvlees te veroorzaken. Op die manier wordt je beschermd tegen geïrriteerd tandvlees, en alle nare gevolgen die daarbij horen. Het gebruiken van Parodontax helpt dus om parodontitis, gingivitis, losse tanden en andere aandoeningen te voorkomen. Anders dan bij andere tandpasta’s, is de formule veel meer gericht op één ding, en daardoor krachtiger. Het resultaat is dat Parodontax extra aanbevolen wordt, omdat het sneller en beter helpt. Daarnaast heeft deze tandpasta geen schurende werking, waardoor hij veilig is in het gebruik.

Twee weken

Parodontax tandpasta bevat maar liefst zeventig procent aan actieve ingrediënten (waar dat bij de gemiddelde tandpasta maar vijfentwintig procent is), en is daardoor ontzettend effectief. Het ‘nadeel’ is wel dat een groot deel van deze actieve ingrediënten bestaat uit kruiden en mineraalzout. Om precies te zijn:

  • Pepermunt
  • Mirre
  • Kamille
  • Salie
  • Ratanhia (plant uit het Zuid-Amerikaanse Andesgebergte die ook veel wordt gebruikt in mondwater)
  • Echinacea (plant die bekendstaat om de werking tegen infecties)
  • Mineraalzout

Deze formule levert de welbekende, unieke smaak op, waar de meeste mensen een hekel aan hebben. Maar wees gerust: onderzoek wijst uit dat je na ongeveer twee weken gebruik hieraan gewend bent, en het daarna waarschijnlijk zelfs lekker gaat vinden.

Parodontax met een zonder fluoride (en meer soorten)

Voor wie aan Parodontax wil beginnen, is er genoeg keuze. Parodontax is er namelijk in meerdere varianten. Veel soorten – zoals Parodontax Dagelijkse Gel Tandpasta en Parodontax Dagelijkse Fluoride Tandpasta – bevatten fluoride, wat extra helpt om gaatjes te voorkomen. Parodontax heeft echter ook een fluoridevrije variant, namelijk Parodontax Fluoride Vrij Tandpasta. Verder is er nog Parodontax Extra Fresh Tandpasta, voor wie graag urenlang een schoon en fris gevoel wil houden. Voor mensen die ook graag wittere tanden willen, is er Parodontax Dagelijkse Whitening Tandpasta. Wat je dus ook precies wilt, er is altijd wel een versie van Parodontax die daarbij past.