• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

PearlDrops Beauty Sleep

PearlDrops Beauty Sleep

Het komt maar vrij zelden voor dat een tandproduct de wat populairdere media haalt. Eigenlijk best een triest verhaal: ontwikkelingen in de tandheelkunde geven heel wat mensen een pijnvrije toekomst, maar bijna niemand vindt ze interessant. Gelukkig gebeurt het nog regelmatig dat een tandenborstel de krant haalt, dan gaat het bijvoorbeeld over het nieuwe model van Oral-B, dat via Bleutooth werkt. Tandheelkundig nieuws trekt de aandacht van technische bloggers, wetenschapsbladen en... vrouwenblogs.

PearlDrops Beauty Sleep

PearlDrops Beauty Sleep kreeg op dit soort blogs namelijk aardig wat aandacht.  Alleen al door dat 'beauty' in de naam, klinkt dit als een typisch drogistproduct. Maar het inventieve systeem erachter gaat heel wat verder. Want wat is nu het geniale idee van PearlDrops Beauty Sleep? Simpel: wittere tanden krijgen, maar dan... in je slaap. Voordat je naar bed gaat, als je net je tanden hebt gepoetst, pak je je tube Beauty Sleep en spuit je een klein beetje gel op je vinger. Dit masseer je in in je tandvlees en je smeert het zachtjes uit over je tanden. Vervolgens ga je slapen en de volgende ochtend zijn je tanden weer een klein tintje witter. Makkelijker kan het bijna niet. Geen wonder dat die damesblogs het massaal uitgetest hebben.

PearlDrops is een bedrijf wat opgericht is door experts in het 'bleekwereldje'. Een groepje tandheelkundigen was van mening dat de meeste firma's vooral een slaatje slaan uit de wens van het publiek om wittere tanden te krijgen. Wat je dan gaat zien, zijn waardeloze producten die veel beloven en niets doen. Of je krijgt juist dure producten die wel werken, maar dan ook gelijk het glazuur van je tanden afweken omdat ze een te hoge dosis waterstofperoxide bevatten (bij Tandonline doen we daar overigens niet aan; wij zijn professionals en vinden dat de Europese norm nageleefd dient te worden). Nu maakt PearlDrops producten die volkomen veilig zijn, maar wel bewezen effectief.

Nachtserum

PearlDrops is een zogenaamd 'nachtserum': het werkt 's nachts en dan maakt het je tanden witter. En niet alleen dat: de (klinisch bewezen) formule maakt ook het glazuur sterker en beschermt je tanden. Ook zorgt het ervoor dat witte tanden wit blijven, iets wat ook lang niet álle bleekmiddelen kunnen beloven. Dit is allemaal te danken aan een receptuur die gebruikmaakt van calciumionen en vitamine E. Daarnaast bevat PearlDrops Beauty Sleep muntolie, wat ervoor zorgt dat het lekker smaakt en je tanden glad aan laat voelen. Eén tube bevat genoeg gel om een maand mee te kunnen doen.

Natuurlijk heeft geen enkel product alleen maar voordelen. Zo mag je na het aanbrengen van PearlDrops Beauty Sleep in elk geval een halfuur lang niets eten of drinken. Ook je mond spoelen is taboe. Het liefst heeft PearlDrops zelfs dat je langer wacht met eten/drinken/mondspoelen, omdat ze willen dat hun product goed in kan trekken. Dus als je net een kwartier in je bed ligt en dan toch nog een glaasje water wilt halen, heb je een probleem. Maar als je hier rekening mee houdt, hoeft dit natuurlijk geen belemmering te vormen.

Een bleekproduct dat niet alleen effectief is, maar ook nog eens veilig; dat zie je niet veel. Dan is dit ook nog eens een product wat 's nachts werkt: slapend wittere tanden krijgen! Vervolgens wordt de glimlach niet alleen wit gemaakt, maar ook wit gehouden. En tenslotte is dat allemaal uitgedacht door experts. Vanaf nu heeft iedereen dus de mogelijkheid om in zijn slaap wittere tanden te krijgen.