• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Philips Sonicare is te goed voor domme filmpjes

Philips Sonicare is te goed voor domme filmpjes

Twee mannen staan naast  een wieg met een slapende baby erin, en voorzichtig zetten ze hun elektrische tandenborstel aan. De baby slaapt er doorheen, maar als ze in hun handen klappen, wordt hij wakker. Greg en Evan, heten deze mannen, en ze zijn in nog meer flauwe filmpjes te zien. Zo wordt er met een kom slagroom getest hoe groot de roterende kracht van de tandenborstel wel niet is en met een batterijtest krijgt Greg een eindeloos lange baard.

Je vraagt je dan af waar dat soort filmpjes voor dienen. Het is reclame voor de Philips Sonicare- lijn. Anders dan je misschien zou verwachten, ligt de kwaliteit van deze tandenborstels een stuk hoger dan die van het promotieteam.

De elektrische tandenborstels van Philips Sonicare zijn gezegend met meerdere standen(zodat je zelf kunt kiezen wat je het liefst wil met je gebit), een timer, een gebruiksvriendelijk handvat en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles...

Deze  tandenborstellijn wordt namelijk door tandheelkundigen uit de  hele wereld de beste genoemd. Poetsen met Philips Sonicare levert zeven keer meer plakverwijdering op dan poetsen met een handtandenborstel. Daarnaast werkt een tandenborstel uit de Philips Sonicare-lijn 25% beter in het verwijderen van plak dan de Oral-B Professional Care 5000(en dat is al een ontzettend mooi ding).

Zoals je ziet: dit zijn geen tandenborstels die je aan zou moeten prijzen met mensen die onder de slagroom zitten en baby's die blijven slapen. Een goed product verkoopt zichzelf. Philips Sonicare heeft geen domme filmpjes of sullige markettingsteams nodig om de beste tandenborstel van de wereld te zijn(en op Tandonline is er ook nog eens een tandenborstel uit deze reeks voor een scherp tarief te bestellen, wat wil je nog meer?).