• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Tandonline gaat verhuizen

Tandonline gaat verhuizen

Tandonline gaat verhuizen! Binnenkort komen we in een groter kantoor te zitten, met meer magazijnruimte. Dit zal ervoor zorgen dat we onze service nog beter kunnen maken.

4,5 keer zoveel bestellingen

Tandonline bestaat inmiddels iets meer dan twee jaar. In die tijd is er veel gebeurd: waar we met een gemiddeld aantal bestellingen begonnen, is dat aantal inmiddels meer dan verviervoudigd. Met name het feit dat Tandonline door tandartsen is opgericht en bij elke beslissing door deze professionals wordt ondersteund, heeft bijgedragen aan het succes. Bij Tandonline bieden we immers niet alleen scherpe prijzen en aantrekkelijke dagaanbiedingen, we hebben ook alle kennis en specialisatie op het gebied van mondverzorging in huis. Zo leveren we producten van goede kwaliteit, ondersteund door experts die er alles vanaf weten.

Deze combinatie van professionele begeleiding en goede artikelen leverde ons ontzettend veel positieve reacties van klanten op, maar er kwamen ook steeds meer bestellingen binnen. Vandaar dat we wel eens toe waren aan een nieuwe locatie.

Meer ruimte

Het nieuwe adres van Tandonline heeft bijna twee keer zoveel opslagruimte. We kunnen voortaan dus meer voorraad kwijt. Dat betekent dat we van elk product meer in het magazijn hebben liggen, wat ervoor zorgt dat we - nog - sneller kunnen leveren. Een ander voordeel van de nieuwe locatie is er een speciale deur voor vrachtwagens is. Dat geeft ons de kans om de nieuwe voorraad sneller en efficiënter te kunnen opbergen in het enorme nieuwe magazijn. Daarnaast is het kantoor groter, wat onze medewerkers meer ruimte geeft.

Deze ruimte willen we gebruiken om onze service nog beter te maken. Want de groei van ons bedrijf is nog niet gestopt, we groeien elke dag weer verder. Het is de droom van Tandonline om in de toekomst nog sneller en beter te kunnen leveren. Om goed advies te kunnen blijven geven, zijn we daarnaast voortdurend in overleg met tandartsen en mondzorgprofessionals. Op die manier blijven we ons inzetten voor een professionele mondverzorging.