• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Top 5 makkelijk meenemen

Top 5 makkelijk meenemen

Soms is het praktisch om de spullen waar je je tanden mee verzorgt gewoon bij je te hebben. Als je even snel voor de spiegel je tanden wilt flossen omdat je daar ’s ochtends geen tijd voor had bijvoorbeeld. Of als je last hebt van een slechte adem en daar eigenlijk meer dan één keer per dag je mond voor moet spoelen. Of als je op vakantie gaat. Of nog een andere reden hebt. Het enige probleem is dat de meeste dingen zoveel ruimte innemen(een bus mondspoelmiddel, een elektrische tandenborstel…). Maar er zijn alternatieven! Vijf dingen die je zo in je zak stopt.

  1. Altijd in de buurt. In een pakje GUM Soft Picks zit ook altijd een handig meeneemdoosje. Dit is nauwelijks kapot te krijgen, en er kunnen best wat soft picks in. Zo kun je deze handige soft picks overal mee naartoe nemen. GUM Soft Picks glijden gemakkelijk in de spleetjes tussen je tanden en kiezen. Daarnaast verbeteren ze de doorbloeding van het tandvlees, waardoor het gezonder en steviger wordt. Ze zijn dus praktisch om altijd in de buurt te hebben.
  2. Nog geen centimeter. Halita Forte Mondspray heeft een heerlijk frisse mintsmaak. Deze spray kan een slechte adem bijna meteen neutraliseren. Ook na roken of drinken verdwijnt de stank bijna direct. Het is dus wel fijn om deze spray bij je te hebben als je van jezelf weet dat je makkelijk last krijgt van een slechte adem. En dat kan. Want het flesje is nauwelijks vijf centimeter hoog en heeft een diameter van nog geen centimeter. Het is daarom ontzettend makkelijk mee te nemen, overal naartoe.
  3. Past overal in. Misschien denk je dat een elektrische tandenborstel altijd een enorm ding moet zijn, maar dat hoeft niet. Het bewijs daarvoor is de Oral-B Pro Expert Pulsar. Deze elektrische tandenborstel heeft het uiterlijk en formaat van een handtandenborstel. Het enige verschil is dat er een knopje op het midden van de steel zit. Als je hierop drukt, worden de speciale borstelharen geactiveerd. Deze trillen, waardoor de gewone borstelharen meetrillen. Zo werkt de Oral-B Pro Expert Pulsar net als een elektrische tandenborstel, maar dan met het verschil dat hij bijna overal inpast.
  4. Zo in je zak. De meeste tandpasta’s zitten in tubes van 75-150 mL, maar er zijn uitzonderingen. Zo is Elmex Sensitive Professional ook verkrijgbaar in kleine tubetjes van 20 mL. Dat is erg fijn als je last hebt van gevoelige tanden. Elmex Sensitive Professional is namelijk één van de beste tandpasta’s om te pijn te verlichten. Dat komt dankzij de speciale Pro-Arginformule. Deze vormt een beschermende laag over je tanden, waardoor pijnprikkels niet meer kunnen worden doorgegeven. Het helpt bijna meteen. En deze kan zo in je zak.
  5. Altijd, overal. Tenslotte zijn er nog Tepe Easy Picks, soft picks die in twee maten verkrijgbaar zijn. De kern is stevig, maar de coating is zacht. Zo wordt het reinigen van je tanden niet alleen effectief, maar ook comfortabel. Dankzij het handige antisliphandvat glippen de TePe Easy Picks niet uit je handen. De slogan van TePe zelf voor dit product is ‘Altijd, overal’.  En dat klopt. Je kunt TePe Easy Picks namelijk echt overal mee naartoe nemen, in het handige meeneemdoosje. Zodat je ze altijd wanneer je dat wilt kunt gebruiken.