085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
10 artikel(en)

Bluem

per pagina
10 artikel(en)

Over Bluem

De producten van Bluem zorgen ervoor dat uw tanden en tandvlees in optimale conditie blijven, en zijn daarnaast ideaal voor mensen met implantaten, gevoelige tanden of ontstoken tandvlees. Veel van deze producten werken volgens een bijzondere formule op basis van actieve zuurstof. In de meeste producten van Bluem zit namelijk honing, en de glucose daarin wordt in uw mond geleidelijk omgezet in gluconolactone en een speciale vorm van zuurstof. Die laatste heet ook wel “actieve zuurstof”. Het vernietigt de schadelijke bacteriën in uw mond, stimuleert de doorbloeding van uw tandvlees en zorgt voor een snellere en betere genezing van wondjes in uw mond. Daardoor helpen de producten van Bluem om uw tanden, tandvlees en implantaten een goede verzorging te geven, aandoeningen zoals tandvleesontsteking te genezen en gevoelige tanden tegen te gaan.

De producten van Bluem

Bluem heeft twee verschillende tandpasta’s: Bluem Tandpasta en Bluem Tandpasta Fluoride Vrij. Daarnaast is er Bluem Mondwater om uw gebit extra te verzorgen. Bluem Mondspray en Bluem Oral Foam zijn makkelijk mee te nemen, en zo uw gebit de hele dag door wat extra aandacht te geven. Om de genezing van tandvleesontstekingen of gevoelige tanden te versnellen zijn er Bluem Oxygen Fluid en Bluem Oral Gel, waarvan de laatste makkelijk aan te brengen is met de handige Bluem Oral Gel Applicators. Voor gevoelige tanden zijn er speciale extra zachte Bluem Ultra Soft Tandenborstels. En voor extra gezonde tanden en sterke botten is er tenslotte nog het Bluem Voedingssupplement Teeth & Bone Formula.

Bluem aanbiedingen

Bij Tandonline hebben wij alle producten van Bluem voor een scherpe prijs, en kunnen wij u professioneel advies geven over het gebruik ervan. Bovendien hebben we regelmatig goede aanbiedingen voor de producten van Bluem, en heeft u uw bestelling snel in huis. Op die manier wordt het bestellen van de producten van Bluem voordelig, makkelijk en snel, en houdt u uw tanden, tandvlees en implantaten in optimale conditie.

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: Bluem
Kies een aantal
  1. 1 (9)
  2. 3 (1)
Prijs
€1
€50
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?