085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
10 artikel(en)
€ 11,95

Bluem Tandpasta helpt om uw tanden en tandvlees in optimale conditie te krijgen of houden, dankzij een geavanceerde formule met actieve zuurstof uit honingenzymen. Bovendien bevat deze tandpasta fluoride, wat helpt om uw tanden beter bestand te maken tegen gaatjes en slijtage.

Inhoud: 75 mL.

€ 13,59

Bluem Mondwater helpt om tanden en implantaten te beschermen, bacteriën te bestrijden en uw tandvlees in goede conditie te houden. Ook zorgt dit mondwater voor een frisse adem en versterkt het uw immuunsysteem. 

Inhoud: beschikbaar in een verpakking van 50 mL of 500 mL.

€ 5,35

Bluem Mondspray is een verfrissende mondspray op basis van de actieve zuurstofformule van Bluem. Deze mondspray is ideaal om tussendoor te gebruiken, of wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw tanden te poetsen. 

Inhoud: 15 mL.

€ 12,50

Bluem Oral Foam is ideaal om uw tandvlees en mondslijmvlies extra goed te verzorgen en geeft u meteen een fris gevoel. Het is daarnaast handig om beugels, protheses en gebitsbeschermers grondig mee schoon te maken.

Inhoud: 100 mL.

€ 11,95

Bluem Tandpasta Fluoridevrij helpt om uw tanden en tandvlees in optimale conditie te krijgen of houden, dankzij de geavanceerde formule met actieve zuurstof uit honingenzymen. Ook is deze tandpasta ideaal als verzorgende tandpasta voor implantaten.

Inhoud: beschikbaar in een verpakking van 15 mL of 75 mL.

€ 21,35

Bluem Oral Gel helpt dankzij actieve zuurstof om in verschillende situaties wondjes in uw mond sneller en beter te laten genezen. Het wordt vaak aanbevolen bij tandvleesontsteking, of na het trekken van tanden of kiezen, het zetten van een implantaat of kunstgebit en chemotherapie.

Inhoud: 15 mL.

€ 9,95

Bluem Oral Gel Applicators zijn ideaal om Bluem Oral Gel makkelijk en hygiënisch mee aan te brengen. Dat is handig als u de gel wilt gebruiken op moeilijk bereikbare plekken in uw mond.

Inhoud: 3 stuks.

€ 9,95

De Bluem Ultra Soft Tandenborstel heeft extra zachte borstelharen en een gebruiksvriendelijk handvat, wat deze tandenborstel ideaal maakt voor na het trekken van tanden of kiezen, kaakchirurgie of het zetten van een implantaat. Bovendien is deze tandenborstel heel handig voor de verzorging van gevoelige tanden of implantaten..

 

€ 24,95

Bluem Oxygen Fluid is een mondwater speciaal voor mensen met een gevoelige mond, dat een hoge concentratie actieve zuurstof bevat. Daardoor helpt het om in verschillende situaties wondjes in uw mond beter te laten genezen.

Inhoud: 500 mL.

€ 49,95

Het Bluem Voedingssupplement Teeth & Bone Formula zorgt voor gezonde tanden en sterke botten, dankzij de unieke formule met een optimale combinatie van vitamines en mineralen. Dat maakt dit voedingssupplement ideaal om uw mondverzorging aan te vullen in verschillende situaties.

Inhoud: 90 capsules.

per pagina
10 artikel(en)

Over Bluem

De producten van Bluem zorgen ervoor dat uw tanden en tandvlees in optimale conditie blijven, en zijn daarnaast ideaal voor mensen met implantaten, gevoelige tanden of ontstoken tandvlees. Veel van deze producten werken volgens een bijzondere formule op basis van actieve zuurstof. In de meeste producten van Bluem zit namelijk honing, en de glucose daarin wordt in uw mond geleidelijk omgezet in gluconolactone en een speciale vorm van zuurstof. Die laatste heet ook wel “actieve zuurstof”. Het vernietigt de schadelijke bacteriën in uw mond, stimuleert de doorbloeding van uw tandvlees en zorgt voor een snellere en betere genezing van wondjes in uw mond. Daardoor helpen de producten van Bluem om uw tanden, tandvlees en implantaten een goede verzorging te geven, aandoeningen zoals tandvleesontsteking te genezen en gevoelige tanden tegen te gaan.

De producten van Bluem

Bluem heeft twee verschillende tandpasta’s: Bluem Tandpasta en Bluem Tandpasta Fluoride Vrij. Daarnaast is er Bluem Mondwater om uw gebit extra te verzorgen. Bluem Mondspray en Bluem Oral Foam zijn makkelijk mee te nemen, en zo uw gebit de hele dag door wat extra aandacht te geven. Om de genezing van tandvleesontstekingen of gevoelige tanden te versnellen zijn er Bluem Oxygen Fluid en Bluem Oral Gel, waarvan de laatste makkelijk aan te brengen is met de handige Bluem Oral Gel Applicators. Voor gevoelige tanden zijn er speciale extra zachte Bluem Ultra Soft Tandenborstels. En voor extra gezonde tanden en sterke botten is er tenslotte nog het Bluem Voedingssupplement Teeth & Bone Formula.

Bluem aanbiedingen

Bij Tandonline hebben wij alle producten van Bluem voor een scherpe prijs, en kunnen wij u professioneel advies geven over het gebruik ervan. Bovendien hebben we regelmatig goede aanbiedingen voor de producten van Bluem, en heeft u uw bestelling snel in huis. Op die manier wordt het bestellen van de producten van Bluem voordelig, makkelijk en snel, en houdt u uw tanden, tandvlees en implantaten in optimale conditie.

Maak uw keuze
Kies een merk
  1. Bluem (10)
Kies een aantal
  1. 1 (9)
  2. 3 (1)
Prijs
€1
€50
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?