085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal
1 2 3 4
€ 2,79

Oral-B Superfloss is op lengte gesneden, reinigt om (orthodontische) hulpmiddelen heen en in grote en kleine ruimten tussen de tanden en heeft een heerlijk frisse mintsmaak. 

Inhoud: 50 draden. 

€ 12,98

Meridol Special Floss is flosdraad van zeer hoge kwaliteit, speciaal voor bruggen, kronen en implantaten. Dankzij de gepatenteerde formule wordt dit flosdraad door tandartsen wereldwijd aanbevolen. 

Inhoud: 50 draden.

 

€ 2,69

Oral-B Pro-Expert Premium Floss Cool Mint is een sterke flosdraad die gemakkelijk tussen de tanden glijdt zonder te breken. De draad helpt om tandvleesproblemen te voorkomen en te verhelpen. De muntsmaak geeft een fris gevoel bij ieder gebruik.

Een verpakking bevat 40m draad.

€ 7,79

TePe Bridge & Implant Floss is speciaal ontworpen voor mensen met implantaten, protheses en beugels. Het heeft scherpe uiteinden - om mee tussen de tanden te komen - en een dikke, sponsachtige binnenkant die helpt om plak effectief en toch eenvoudig te verwijderen. 

Inhoud: 30 draden.

€ 4,59

Meridol Tandzijde is voorzien van een waxlaag, waardoor het makkelijk tussen uw tanden en kiezen glijdt. Zo kunt u effectief plak en etensresten tussen de tanden verwijderen, waardoor u gaatjes en ontstekingen voorkomt. Tegelijkertijd is Meridol Tandzijde zacht voor het tandvlees, zelfs als dit ontstoken is. 

Inhoud: 40 meter.

€ 2,49

Oral-B Essentialfloss is gewaxt flosdraad met mintsmaak. Dankzij de speciale holle kern-technologie glijdt het flosdraad makkelijk tussen uw tanden. Daarnaast is het dun en bestand tegen rafelen. Op die manier kunt u uw interdentale ruimtes op een makkelijke en efficiënte manier reinigen. 

Inhoud: 50 m. 

€ 2,49

Om plak en etensresten gemakkelijk te verwijderen is er Oral-B Essential Floss Unwaxed. De vezelvlos met polymeerlaag is rafelvrij waardoor de draad niet scheurt bij het heen en weer schuiven tussen de tanden. Dagelijks gebruik houdt uw gebit schoon en fris door te reinigen waar de tandenborstel niet kan komen. Zo help Oral-B Essential Floss Unwaxed gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen.

Een rol bevat 50 m.

€ 3,79

TePe Miniflossers zijn kleine houders met daarin flosdraad dat zowel dun als sterk is, zodat het draad makkelijk tussen uw tanden komt, maar toch niet rafelt of breekt. Het bijzondere ontwerp maakt flossen eenvoudig en efficiënt. 

Inhoud: 36 stuks.

€ 6,35

Johnson & Johnson Dentotape is een tandzijde dat wat dikker is dan normaal flosdraad. De nylondraad is voorzien van een waslaag, wat ervoor zorgt dat het flosdraad makkelijk tussen de tanden en kiezen glijdt. 

Inhoud: 100 m.

€ 5,49
50 flossvezels (elk 15 cm), opgerold in een handige dispenser Stijve uiteinden vergemakkelijken het inrijgen Wollig middengedeelte verzadigd met 0,2% chx Ideaal voor het reinigen van implantaten en bruggen medium (Ø 2,2 mm)
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 38 in totaal
1 2 3 4

Maak uw keuze
Kies een merk
 1. jordan (7)
 2. lactona (1)
 3. Oral-B (7)
 4. vitis (2)
 5. TePe (3)
 6. Sunstar (2)
 7. Meridol (2)
 8. Miradent (1)
 9. Johnson & Johnson (2)
Kies een aantal
 1. 1 (30)
Verpakking
 1. Blister (2)
Leeftijd
 1. 6+ (1)
 2. 12+ (1)
Prijs
€0
€13
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?