085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   

Piksters

Piksters zijn speciaal ontworpen om de plak en etensresten te verwijderen die tussen de hoektanden en kiezen zitten. Waar andere ragers meestal van ijzerdraad gemaakt zijn, zijn de Piksters gemaakt van Duits roestvrij staal van hoge kwaliteit, dat met kunststof is gecoat. Dit voorkomt beschadigingen aan tanden, maar zorgt er ook voor dat Piksters veilig zijn om tussen kronen, bruggen of andere soorten protheses te gebruiken. Met een beetje tandpasta kunt u dan zorgen voor een optimale reiniging tussen uw tanden. Zo kunt u met Piksters een heleboel aandoeningen voorkomen en uw gebit in een goede conditie houden. De ragers zijn er in meerdere soorten en maten, zodat iedereen de juiste kan kiezen. Zo zijn de grotere maten geschikt voor mensen met parodontitis, omdat die makkelijker reinigen in ruimten waar botverlies is opgetreden. De Piksters kunnen vaker gebruikt worden en gaan lang mee. Dankzij de dop kunnen ze hygiënisch worden opgeborgen. Daarnaast kan de dop worden gebruikt om het handvat te verlengen.
Met Piksters is het reinigen tussen de tanden dus makkelijk en effectief. Daarom bevelen veel tandartsen wereldwijd deze ragers aan.

per pagina
1 artikel(en)
€ 3,39
Piksters kink interdental brushes zijn de perfecte ragers om de ruimtes die u niet kunt bereiken met uw tandenborstel, schoon te maken. Hierbij is vooral de lichtelijk gebogen borstel heel erg prettig in gebruik, omdat u op deze manier niet uw hand in een hoek hoeft te houden. Verder is er, door middel van sterke borstelharen, gezorgd dat de borstel nauwelijks buigt tijdens het gebruik. Piksters kink interdental brushes zijn herbruikbaar na reiniging en hierdoor zijn ze goedkoper dan flossdraad.Piksters kink interdental brushes zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat u de optimale borstel kan kiezen voor uw gebit. Uw kunt een afbeelding bekijken, waarin SH de kleinste ruimte is waar de desbetreffende borstel tussen past en TW de diameter van de borstel, of u kunt kijken in de uitgebreidere beschrijving.Inhoud: 8 stuks
per pagina
1 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: Piksters
  2. Kies een aantal: 8
Prijs
€2
€4
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?