085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
4 artikel(en)
€ 2,99
CB12 boost kauwgom is een suikervrije kauwgom met zink en Natriumfluoride. Deze kauwgom is speciaal ontworpen om slechte adem te vrookomen en bestrijden onderweg of als aanvullig op het CB12 mondwater. De kleine kauwgomtabletjes zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. De kauwgom kan dagelijks gebruikt worden voor iedereen vanaf twaalf jaar oud, maar het wordt aangeraden er niet meer dan vijf op één dag te nemen.Inhoud: 10 stuks.
€ 4,95
CB12 mondspray is de perfecte oplossing voor mensen die onderweg ook een frisse adem willen behouden. De mondspray biedt directe verfrissing met behulp van cb12's gepatenteerde formule en kan dagelijks gebruikt worden voor iedereen ouder dan twaalf. Het sprayflesje is zo klein dat het gegarandeerd in elke tas of jaszak past, waardoor het handig is om mee te nemen voor onderweg.Inhoud: 15 ml.
€ 9,99
CB12 sensitive mondwater neutraliseert twaalf uur lang een slechte adem, biedt een dagelijkse bescherming voor gevoelige tanden en helpt de gevoeligheid van de tanden verminderen met zijn wetenschappelijk bewezen effectieve formule. CB12 heeft een zacht mentholsmaak voor een fris mondgevoel en is bedoelt voor dagelijks gebruik voor mensen vanaf twaalf jaar oud.Inhoud: 250 ml.
€ 9,99
CB12 white mondwater levert wittere tanden na twee weken gebruik. Daarnaast zorgt CB12 white mondwater voor een frisse adem met hun bekende wetenschappelijk bewezen effectieve formule. Ook wordt uw mond versterkt met behulp van toegevoegde Natriumfluoride. CB12 is dagelijks te gebruiken voor alle mensen vanaf twaalf jaar oud. Het mondwater heeft een frisse lichte pepermuntsmaak voor een fris mondgevoel.Inhoud: 250 ml.
per pagina
4 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: cb12
Leeftijd
  1. 12+ (4)
Prijs
€2
€10
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?