085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
3 artikel(en)
€ 3,39
Corega 3 minutes reinigingstabletten zorgen voor de dagelijkse verzorging van uw gebitsprotheses. De tabs doden 99.9% van alle bacterieën die kunnen zorgen voor een vervelende geur en zorgen voor een schonere, frissere en meer stralende gebitsprothese. De vernieuwde formule helpt daarnaast bij het verwijderen van tandplak en vlekken. De fantastische 4 in 1 werking zorgt voor het beste resultaat volgens labaratoriumtesten.Inhoud: 30 tabletten.
€ 3,39
Corega tabs Triple Action zorgen voor de dagelijkse verzorging van uw gebitsprotheses. De tabs doden 99.9% van alle bacterieën die kunnen zorgen voor een vervelende geur en zorgen voor een schonere, frissere en meer stralende gebitsprothese. De vernieuwde formule helpt daarnaast bij het verwijderen van tandplak en vlekken. De fantastische 4 in 1 werking zorgt voor het beste resultaat volgens labaratoriumtesten.Inhoud: 30 tabletten.
€ 5,99
Corega Triple Action kleefcrème zorgt voor een sterke hechting van de gebitsprothese om het draagcomfort te optimaliseren. Daarnaast helpt de kleefcrème voorkomen dat er voedselresten in uw gebit vast blijven zitten en zorgt de frissen muntsmaak voor een schoon mondgevoel.Inhoud: 40 gr.
per pagina
3 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: corega
Kies een aantal
  1. 1 (1)
Prijs
€2
€6
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?