085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal
1 2 3
€ 14,99

Renew Prothesereiniger is een professionele gebitsreiniger voor de prothese, die de aanslag van tabak, koffie, thee, kalk, tandsteen, wijn en plak op een efficiënte manier verwijderd. Zo krijgt u een gegarandeerd schone prothese binnen twintig minuten. 

Inhoud: 200 gram.

€ 3,29

De Oral-B Prothesetandenborstel heeft twee borstelkoppen, zodat u uw hele prothese efficiënt en grondig kunt reinigen. De rechte borstelkop is voor de buitenkant van de prothese. Met de tapstoelopende borstelkop kunt u de binnenkant reinigen. 

€ 3,99

De Blend-A-Dent Plus Kleefpasta geeft een veilig gevoel door de langdurige fixatie. De kleefkracht wordt geleidelijk vrijgegeven waardoor uw kunstgebit veilig en permanent comfortabel blijft zitten en u zonder zorgen van al het voedsel kan genieten. Ook biedt het speciale bescherming waardoor voedselresten niet onder het kunstgebit komen. De kleefpasta heeft een lichte muntsmaak.

Een tube bevat 40g. 

€ 2,19
Als u uw overkappingsprothese uit mag doen, moet u deze en vooral de pijlers na elke maaltijd en voor het slapengaan goed reinigen. Op het kunstgebit maar ook eronder, op de pijlers en het slijmvlies waarop uw gebit rust: uw kaken, gehemelte en de overgang van de kaken naar de wangen, blijven gemakkelijk voedselresten achter. Als u deze niet verwijdert, ontstaan gaatjes in de pijlers en gaat het tandvlees rondom de pijlers ontsteken. Daardoor verliezen ze op den duur hun houvast, gaan ze los staan en kunnen pijn veroorzaken.
€ 2,49

Bij een kunstgebit is verzorging extra belangrijk om plak te verwijderen en bacteriegroei te voorkomen. De Jordan Clinic Denture Brush heeft twee borstelkoppen om hierbij te helpen. De grote, gebogen borstelkop is voor het effectief reinigen van grote oppervlakken. De kleinere borstelkop verwijdert plak en kan op lastig te bereiken plekken komen. 

Een verpakking bevat 1 borstel.

€ 5,39

Ecosym Dag Gel is een reinigingsgel voor uitneembare beugels en gebitsprothesen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze gel zorgt voor een snelle en makkelijke reiniging van uw prothese en geeft u daardoor een schoon en fris gevoel. 

Inhoud: 100 mL.

€ 4,50

De Tandex Kunstgebit Borstel helpt uw kunstgebit goed schoon te houden. De harde borstelharen zorgen voor een grondige reiniging en houden het gebit glad.

Een verpakking bevat 1 borstel. Let op: de afbeelding is een voorbeeld. De kleur van het geleverde product kan afwijken.

€ 4,79

Corega Kleefcrème Free houdt uw gebitsprothese goed op zijn plek en biedt een zacht kussen voor uw tandvlees. Deze kleefcrème zorgt voor draagcomfort en een sterke hechting voor de hele dag. Daarnaast bevat deze kleefcrèmegeen zink of kleur- en smaakstoffen.  

Inhoud: 40 gram.

€ 5,49

Ecosym Tandpasta Gebitsprothese helpt om beugels en protheses optimaal schoon te maken zonder de structuur van het materiaal aan te tasten, zoals reguliere tandpasta's wel doen. Deze tandpasta veroorzaakt geen krasjes en helpt uw mond schoon en fris te houden.

Inhoud: 75 mL. 

€ 3,99

Het Prothesebakje Wisdom is een transport- en opbergbox voor protheses. Het is gemaakt uit één stuk en ook geschikt voor andere orthodontische apparatuur. 

per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal
1 2 3

Maak uw keuze
Kies een merk
 1. corega (3)
 2. jordan (1)
 3. Oral-B (1)
 4. vitis (3)
 5. Omnident (1)
 6. Sunstar (1)
 7. Renew (1)
 8. Ecosym (5)
 9. Evisense (1)
 10. Miradent (2)
 11. Corega (2)
 12. Hager & Werken (1)
 13. Tandex (1)
Kies een aantal
 1. 1 (22)
Prijs
€1
€18
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?