085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal
1 2 3 4
€ 14,99

Renew Prothesereiniger is een professionele gebitsreiniger voor de prothese, die de aanslag van tabak, koffie, thee, kalk, tandsteen, wijn en plak op een efficiënte manier verwijderd. Zo krijgt u een gegarandeerd schone prothese binnen twintig minuten. 

Inhoud: 200 gram.

€ 3,29

De Oral-B Prothesetandenborstel heeft twee borstelkoppen, zodat u uw hele prothese efficiënt en grondig kunt reinigen. De rechte borstelkop is voor de buitenkant van de prothese. Met de tapstoelopende borstelkop kunt u de binnenkant reinigen. 

€ 7,39
iDontix X-Ribbon Dental gauze floss is speciaal ontworpen voor het flossen van de brede ruimtes tussen de tanden en voor implantaten. De brede flossdraad maakt het gemakkelijk om te flossen en ook om vast te houden. Door het ruwe design vewijdert de flossdraad tandplak effectief.Inhoud: 12 m.
€ 2,49

Bij een kunstgebit is verzorging extra belangrijk om plak te verwijderen en bacteriegroei te voorkomen. De Jordan Clinic Denture Brush heeft twee borstelkoppen om hierbij te helpen. De grote, gebogen borstelkop is voor het effectief reinigen van grote oppervlakken. De kleinere borstelkop verwijdert plak en kan op lastig te bereiken plekken komen. 

Een verpakking bevat 1 borstel.

€ 2,95
Implaclean implant tandpasta is de ideale tandpasta om uw implantaten en ook uw tanden te verzorgen en reinigen. De unieke formule gaat verkleuring en slechte adem tegen en zorgt er zo voor dat u implantaten voor een lange tijd mooi blijven. Daarnaast verzorgt de tandpasta uw tandvlees en helpt deze tegen tandplak en gaatjes. De mini-verpakking is erg handig om mee te nemen en daardoor ideaal voor vakanties en nachtjes weg.Inhoud: 15 ml.
€ 9,99

Evisense Aften Gel vormt een dun filmlaagje over aften heen, dat de pijn verlicht. Tegelijkertijd helpt dit laagje om de aften te genezen en uw mondslijmvlies te beschermen.  

Inhoud: 10 mL. 

€ 5,39

Ecosym Week Gel is een intensieve reinigingsgel die helpt om hardnekkige aanslag (tandsteen, koffie, thee, wijn, nicotine) op uitneembare beugels en gebitsprothesen te verwijderen. Deze gel zorgt voor een wekelijkse hygiëne en geeft u een schoon en fris gevoel. 

Inhoud: 100 mL.

€ 5,49

Ecosym Tandpasta Gebitsprothese helpt om beugels en protheses optimaal schoon te maken zonder de structuur van het materiaal aan te tasten, zoals reguliere tandpasta's wel doen. Deze tandpasta veroorzaakt geen krasjes en helpt uw mond schoon en fris te houden.

Inhoud: 75 mL. 

€ 7,35
Vitis implant angular tandenborstel is een tandenborstel die speciaal is ontworpen voor het schoonmaken van de regio waar het implantaat vastzit aan het tandvlees. De tandenborstel is makkelijk in gebruik door het gebogen en smalle handvat van de tandenborstel en de tandenborstel zelf kan heel precies gebruikt worden door de smalle borstelkop. De zachte borstelharen minimaliseren daarnaast de kans op het beschadigen van het tandvlees.
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal
1 2 3 4

Maak uw keuze
Kies een merk
 1. corega (3)
 2. fixodent (5)
 3. gum (1)
 4. implaclean (1)
 5. jordan (1)
 6. Oral-B (1)
 7. vitis (3)
 8. Omnident (1)
 9. Sunstar (1)
 10. Renew (1)
 11. Ecosym (4)
 12. Evisense (1)
 13. Miradent (2)
 14. Corega (2)
 15. Hager & Werken (1)
 16. Tandex (1)
Kies een aantal
 1. 1 (21)
Leeftijd
 1. 6+ (1)
Prijs
€1
€18
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?