085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
1 2
€ 8,45

Implaclean is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor mensen met implantaten. Deze tandpasta is veilig voor implantaten, maakt uw gewone tanden én implantaten schoon dankzij de unieke actieve zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine, is pH-neutraal, voorkomt slechte adem en kleurverschillen en is wetenschappelijk onderbouwd. Implaclean helpt u om levenslang van uw implantaten te genieten.

Inhoud: 50 mL.

€ 14,99

Renew Prothesereiniger is een professionele gebitsreiniger voor de prothese, die de aanslag van tabak, koffie, thee, kalk, tandsteen, wijn en plak op een efficiënte manier verwijderd. Zo krijgt u een gegarandeerd schone prothese binnen twintig minuten. 

Inhoud: 200 gram.

€ 11,99

De Miradent Protho Box is een waterdichte, afsluitbare opbergdoos waarin protheses veilig kunnen worden bewaard. Er zit een gebruiksvriendelijke protheseborstel bij die twee borstelvlakken heeft, zodat u zowel de binnen- als de buitenkant van de prothese goed kunt reinigen. 

€ 5,99

Corega Fresh Cleanse Tandpasta is een tandpasta speciaal voor mensen met een gebitsprothese. Een gewone tandpasta is dan namelijk niet verstandig, vanwege de schurende werking. Corega Fresh Cleanse Tandpasta verwijdert bijna alle plak, aanslag en bacteriën en zorgt dat uw prothese meer dan vijf uur heerlijk fris aan blijft voelen.

€ 5,39

Ecosym Week Gel is een intensieve reinigingsgel die helpt om hardnekkige aanslag (tandsteen, koffie, thee, wijn, nicotine) op uitneembare beugels en gebitsprothesen te verwijderen. Deze gel zorgt voor een wekelijkse hygiëne en geeft u een schoon en fris gevoel. 

Inhoud: 100 mL.

€ 4,59

Corega Kleefcrème Free houdt uw gebitsprothese goed op zijn plek en biedt een zacht kussen voor uw tandvlees. Deze kleefcrème zorgt voor draagcomfort en een sterke hechting voor de hele dag. Daarnaast bevat deze kleefcrèmegeen zink of kleur- en smaakstoffen.  

Inhoud: 40 gram.

€ 4,79

De Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel is speciaal ontworpen voor de dagelijkse reiniging van uw gebitsprothese. Dankzij de stevige, maar ook zachte borstelharen heeft deze borstel en lange levensduur en reinigt hij uw prothese grondig. De puntige borstelharen aan het einde van de licht gebogen borstelkop zorgen ervoor dat u makkelijk bij alle lastige plekken komt. 

€ 5,49

Ecosym Tandpasta Gebitsprothese helpt om beugels en protheses optimaal schoon te maken zonder de structuur van het materiaal aan te tasten, zoals reguliere tandpasta's wel doen. Deze tandpasta veroorzaakt geen krasjes en helpt uw mond schoon en fris te houden.

Inhoud: 75 mL. 

€ 6,59

Corega Kleefcrème Ultra houdt uw gebitsprothese goed op zijn plek en biedt een zacht kussen voor uw tandvlees. Deze kleefcrème zorgt voor draagcomfort en een sterke hechting voor de hele dag. Daarnaast heeft deze kleefcrème een heerlijk frisse mintsmaak.  

Inhoud: 40 gram.

€ 4,79

De Ecosym Weekbehandeling Gebitsbox is speciaal ontworpen voor de wekelijkse reiniging van uitneembare beugels en gebitsprothesen. Deze gebitsbox is hygiënisch, heeft een handig uitneembaar rooster en kan samen met Ecosym Week Gel worden gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige aanslag op alle soorten uitneembare beugels en prothesen. 

per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
1 2

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een aantal: 1
Kies een merk
  1. Omnident (1)
  2. Implaclean (1)
  3. Renew (1)
  4. Ecosym (5)
  5. Evisense (1)
  6. Miradent (1)
  7. Corega (3)
  8. Hager & Werken (1)
Prijs
€4
€18
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?