085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal
1 2
€ 8,45

Implaclean is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor mensen met implantaten. Deze tandpasta is veilig voor implantaten, maakt uw gewone tanden én implantaten schoon dankzij de unieke actieve zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine, is pH-neutraal, voorkomt slechte adem en kleurverschillen en is wetenschappelijk onderbouwd. Implaclean helpt u om levenslang van uw implantaten te genieten.

Inhoud: 50 mL.

€ 14,99

Renew Prothesereiniger is een professionele gebitsreiniger voor de prothese, die de aanslag van tabak, koffie, thee, kalk, tandsteen, wijn en plak op een efficiënte manier verwijderd. Zo krijgt u een gegarandeerd schone prothese binnen twintig minuten. 

Inhoud: 200 gram.

€ 5,49

Ecosym Tandpasta Gebitsprothese helpt om beugels en protheses optimaal schoon te maken zonder de structuur van het materiaal aan te tasten, zoals reguliere tandpasta's wel doen. Deze tandpasta veroorzaakt geen krasjes en helpt uw mond schoon en fris te houden.

Inhoud: 75 mL. 

€ 5,39

Ecosym Dag Gel is een reinigingsgel voor uitneembare beugels en gebitsprothesen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze gel zorgt voor een snelle en makkelijke reiniging van uw prothese en geeft u daardoor een schoon en fris gevoel. 

Inhoud: 100 mL.

€ 5,39

Ecosym Week Gel is een intensieve reinigingsgel die helpt om hardnekkige aanslag (tandsteen, koffie, thee, wijn, nicotine) op uitneembare beugels en gebitsprothesen te verwijderen. Deze gel zorgt voor een wekelijkse hygiëne en geeft u een schoon en fris gevoel. 

Inhoud: 100 mL.

€ 4,79

De Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel is speciaal ontworpen voor de dagelijkse reiniging van uw gebitsprothese. Dankzij de stevige, maar ook zachte borstelharen heeft deze borstel en lange levensduur en reinigt hij uw prothese grondig. De puntige borstelharen aan het einde van de licht gebogen borstelkop zorgen ervoor dat u makkelijk bij alle lastige plekken komt. 

€ 3,99

Het Prothesebakje Wisdom is een transport- en opbergbox voor protheses. Het is gemaakt uit één stuk en ook geschikt voor andere orthodontische apparatuur. 

€ 5,99

Corega Fresh Cleanse Tandpasta is een tandpasta speciaal voor mensen met een gebitsprothese. Een gewone tandpasta is dan namelijk niet verstandig, vanwege de schurende werking. Corega Fresh Cleanse Tandpasta verwijdert bijna alle plak, aanslag en bacteriën en zorgt dat uw prothese meer dan vijf uur heerlijk fris aan blijft voelen.

€ 11,99

De Miradent Protho Box is een waterdichte, afsluitbare opbergdoos waarin protheses veilig kunnen worden bewaard. Er zit een gebruiksvriendelijke protheseborstel bij die twee borstelvlakken heeft, zodat u zowel de binnen- als de buitenkant van de prothese goed kunt reinigen. 

€ 9,99

Evisense Aften Gel vormt een dun filmlaagje over aften heen, dat de pijn verlicht. Tegelijkertijd helpt dit laagje om de aften te genezen en uw mondslijmvlies te beschermen.  

Inhoud: 10 mL. 

per pagina
Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal
1 2

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een aantal: 1
Kies een merk
  1. Omnident (1)
  2. Implaclean (1)
  3. Renew (1)
  4. Ecosym (5)
  5. Evisense (1)
  6. Miradent (1)
  7. Corega (3)
  8. Hager & Werken (1)
Prijs
€3
€18
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?