• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Corega Triple Action kleefcrème

Corega Triple Action kleefcrème

Corega Triple Action kleefcrème zorgt voor een sterke hechting van de gebitsprothese om het draagcomfort te optimaliseren. Daarnaast helpt de kleefcrème voorkomen dat er voedselresten in uw gebit vast blijven zitten en zorgt de frissen muntsmaak voor een schoon mondgevoel. Inhoud: 40 gr.

Op voorraad

Levertijd: direct leverbaar
SKU 53467882973489
  • Werkdagen voor 16:30 uur besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Na ontvangst betalen
  • Meer dan 100.000 klanten

Omschrijving / Corega Triple Action kleefcrème

Corega Triple Action kleefcrème zorgt voor een sterke hechting van de gebitsprothese om het draagcomfort te optimaliseren. Daarnaast helpt de kleefcrème voorkomen dat er voedselresten in uw gebit vast blijven zitten en zorgt de frissen muntsmaak voor een schoon mondgevoel. Inhoud: 40 gr. U kan de kleefcrème één keer per dag aanbrengen op de prothese in een kleine hoeveelheid voordat u de prothese op zijn plaats vastzet. Als u de kleefcrème meerdere keren per dag moet gebruiken, kan u contact opnemen met een tandspecialist. De crème is makkelijk weer te verwijderen met warm water en een zachte tandenbortsel. Houdt de kleefcrème buiten bereik van kinderen. Het is mogelijk dat u een allergische reactie krijgt op de kleefcrème. Als dat zo is, moe u onmiddelijk stoppen met het gebruik van de crème.

Aanbevolen door professionals

img
Ton

Tandarts CEREC specialist

Mijn naam is Ton en ik ben reeds vele jaren werkzaam als tandarts. In al die jaren heb ik de mondhygiëne spectaculair zien veranderen: van enkele keren per week poetsen tot de huidige state of art van gebitsonderhoud.

Meer informatie

Merk corega
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Corega Triple Action kleefcrème
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.