• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12

De Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 verwijdert 10 keer meer tandplak dan een gewone tandenborstel en verbetert de gezondheid van uw tandvlees. Dankzij de AdaptiveClean-opzetborstel en intuïtieve druksensor wordt uw gebit op een grondige en veilige manier gereinigd, hoe u dan ook poetst.

Niet op voorraad

Levertijd: direct leverbaar
SKU 5522560
  • Werkdagen voor 16:30 uur besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Na ontvangst betalen
  • Meer dan 100.000 klanten

Omschrijving / Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12

Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12

De Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 beschikt over adaptieve reinigingstechnologie, zodat deze tandenborstel uw gebit op een zachte, maar grondige manier reinigt. Dankzij de intuïtieve druksensor, die ervoor zorgt dat het handvat gaat trillen als u teveel druk zet, wordt uw tandvlees beschermd. De AdaptiveClean-opzetborstel volgt de vorm van uw tanden en tandvlees om uw gebit grondiger te kunnen schoonmaken, en verbetert op die manier uw mondhygiene. De Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 maakt wel 31.000 poetsbewegingen per minuut en verwijdert zo tien keer meer plak dan een gewone tandenborstel. Op die manier verbetert deze tandenborstel de gezondheid van uw tandvlees in slechts twee weken, terwijl de reiniging ook altijd zacht is. Deze tandenborstel beschikt over drie verschillende poetsstanden:

  • Clean: helpt om uw gebit dagelijks grondig te reinigen
  • White: helpt om aanslag van uw tanden te verwijderen, zodat uw gebit op een natuurlijke manier witter wordt
  • Deep Clean: helpt om uw gebit extra grondig te reinigen

Ook heeft de Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12 drie verschillende sterktes, zodat u hem helemaal kunt aanpassen aan uw gebit. De timer helpt u daarnaast om de aanbevolen twee minuten te poetsen. Er gaat ook elke dertig seconden een ander piepje, zodat u de verschillende delen van uw gebit gelijkmatig poetst. Verder gaat de batterij lang mee en beschikt deze tandenborstel over een handig reisetui en -oplader.

Aanbevolen door professionals

img
Ton

Tandarts CEREC specialist

Mijn naam is Ton en ik ben reeds vele jaren werkzaam als tandarts. In al die jaren heb ik de mondhygiëne spectaculair zien veranderen: van enkele keren per week poetsen tot de huidige state of art van gebitsonderhoud.

Meer informatie

EAN 8710103713180
Merk Philips
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112/12
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.