085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
3 artikel(en)
€ 2,25

De Jordan Step By Step: Step 1 Tandenborstel is gemaakt voor kinderen van 0-2 om de opkomende tandjes goed te verzorgen. De borstelkop is klein en heeft extra zachte haren voor de nog gevoelige tanden. Ook heeft de borstel indicator-haren die verkleuren om aan te geven dat de borstel moet worden vervangen. De korte hals voorkomt dat de borstel te ver de mond in gaat. Jonge kinderen hebben vaak last van jeukend tandvlees als de tandjes doorkomen. Om hierbij te helpen is de Step 1 Tandenborstel zo ontworpen dat het ook kan fungeren als bijtring. Het ergonomische handvat kan gebruikt worden door zowel kinderen als volwassenen.

€ 2,99

De Gum Baby Tandenborstel heeft zachte borstelharen om de opkomende tanden van uw baby goed schoon te houden. De kleine borstelkop en de smalle hals zorgen ervoor dat u gemakkelijk alle tanden kan bereiken.

Een verpakking bevat 1 borstel. Let op: de afbeelding is een voorbeeld. De kleur van het geleverde voorbeeld kan afwijken.

€ 3,19
Vitis Baby tandenborstel is een tandenborstel speciaal ontworpen door de experts van Dentaid om het gebit van uw baby schoon en gezond te houden. De borstelharen zijn extra zacht om irritatie te voorkomen bij een nieuw of opkomend melkgebit en de borstelkop is rond om ervoor te zorgen dat alle vlakken van de tand bereikt kunnen worden met de tandenborstel.
per pagina
3 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Leeftijd: 0-2
Kies een merk
  1. gum (1)
  2. jordan (1)
  3. vitis (1)
Kies een aantal
  1. 1 (2)
Prijs
€1
€4
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?