085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
4 artikel(en)
€ 1,79

De Jordan Junior Tandpasta is een tandpasta met een milde fruitsmaak voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het is ontworpen om zowel melktanden als 'volwassen'-tanden te verzorgen tijdens het wisselen van het gebit. De fluoride beschermt de tanden tegen gaatjes en versterkt het tandglazuur.

U kan kiezen uit twee verpakkingen: met een eenhoorn en met een lama

Een tube bevat 50 ml. De tandpasta bevat fluoride (1450ppm).

€ 2,49

Sensodyne Proglazuur 6-12 jaar is gemaakt om de tanden tegen zuren in alledaags eten en drinken te beschermen. De tandpasta is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen om de schade van deze zuren aan melktanden of nieuwe volwassen tanden tegen te gaan. Tandartsen raden de tandpasta aan aan kinderen die meer risico lopen op gaatjes en schade door zuren.

De tandpasta bevat fluoride (1450 ppm). Niet doorslikken. Een tube bevat 50 ml.

€ 3,99

Jordan Green Clean Junior Tandpasta is ontwikkeld met de planeet is gedachten. De tandpasta is gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten en de verpakking is gemaakt van gerecyled plastic. De tandpasta geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en het fluoridegehalte is hierop afgesteld. De combinatie van fluoride en xylitol beschermt tegen gaatjes en tandplak en versterkt het tandglazuur.

Een tube bevat 50ml. De tandpasta bevat fluoride (1450ppm).

€ 4,19
Vitis junior tandpasta voorkomt gaatjes en beschermt het tandvlees. De tandpasta heeft een heerlijke Tuttifrutti-smaak, zodat het tandenpoetsen weer een leuke en lekkere ervaring wordt voor het kind. Vitis junior is geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud. De tandpasta bevat 1450 ppm Natriumfluoride, een stof waarvan bewezen is dat deze actief werkt tegen het vormen van tandplak en het ontstaan van gaatjes. Zo wordt er gezorgd voor een sterk gebit.Inhoud: 75 ml.
per pagina
4 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een aantal: 1
  2. Leeftijd: 6+
Kies een merk
  1. jordan (2)
  2. vitis (1)
  3. Sensodyne (1)
Prijs
€1
€5
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?