085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
4 artikel(en)
€ 3,79

De Vitis Kids Gel Tandpasta houdt het gebit van uw kind schoon en gezond. De natriumfluoride remineraliseert het tandglazuur en helpt gaatjes voorkomen en de Xylitol zorgt voor een schone en frisse mond. De tandpasta heeft een lekkere kersen smaak en is suiker-, gluten en lactosevrij. 

De tandpasta is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bevat fluoride (1000 ppm). Niet doorslikken. Een tube bevat 50 ml.

€ 2,99

Oral-B Kids Tandpasta is ontwikkeld samen met tandartsen voor een gezonde mond en sterke tanden bij dagelijks poetsen. De tandpasta beschermt de tanden tegen de zuren die veel in het dagelijks voedsel voorkomen. Daarnaast heeft het een milde smaak die is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn twee versies met een verschillende plaatjes op de tube: Cars en Frozen

De tandpasta bevat fluoride (1450 ppm) en is suikervrij. Een tube bevat 75 ml.

€ 2,59

Goede mondverzorging begint bij het allereerste tandje. Elmex Peuter Tandpasta Gel helpt bij de verzorging en bescherming van de melktandjes en het tandvlees van je kind. De tandpasta beschermt het nog niet volledig ontwikkelde tandglazuur tegen gaatjes en helpt om het tandglazuur op te bouwen. Daarnaast heeft de tandpasta een milde smaak, wat voor een fijne ervaring zorgt. De tandpasta mag doorgeslikt worden en is geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De tube bevat 75ml.

€ 1,79

De Jordan Kids Tandpasta is uitstekend geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De tandpasta schuimt lekker in de mond en heeft een milde fruitsmaak. Het fluoride gehalte is aangepast voor kinderen.

U kunt kiezen uit 3 verpakkingen: met een konijn, met een giraffe of met een dinosaurus.

Een tube bevat 50 ml. De tandpasta bevat fluoride (500 ppm) en is geschikt voor kinderen onder 6 jaar.

per pagina
4 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Leeftijd: 3+
Kies een merk
  1. elmex (1)
  2. jordan (1)
  3. Oral-B (1)
  4. vitis (1)
Kies een aantal
  1. 1 (4)
Prijs
€1
€4
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?