085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
4 artikel(en)
€ 4,99
Weleda saline tandpasta is een natuurlijke bescherming tegen tandbederf en tandsteen. De formule van de tandpasta bevat zoutkristallen en plantenextracten en is daarom 100% natuurlijk. De zoutkristallen zijn bedoeld als schuurmiddel en lossen tijdens het poetsen op waardoor ze het zuurgehalte in de mond neutraliseren en de zelfreinigende werking van het speeksel bevorderen. De plantenextracten zijn bedoeld om de tanden en het tandvlees te beschermen tegen bacteriën, tandplak en tandsteen. Pepermuntolie zorgt daarnaast voor een fris mondgevoel en een langdurig frisse adem.Inhoud: 75 ml.
€ 4,99
Weleda planten tandpasta biedt een natuurlijke bescherming voor mensen met gevoelig tandvlees. De tandpasta biedt bescherming door middel van plantenextracten die de mond op een natuurlijk wijze beschermen tegen bacteriën, tandplak en tandsteen. De natuurlijke olieën dragen daarnaast bij aan een gezond evenwicht in de mond, waardoor gevoelig tandvlees niet geïrriteerd wordt en uw adem langdurig fris blijft.Inhoud: 75 ml.
€ 4,99
Weleda calendula tandpasta biedt een natuurlijke bescherming tegen tandbederf zonder menthol. De tandpasta reinigt de tanden met behulp van calciumcarbonaat en beschermt de tanden tegen bacteriën met behulp van Calendula. De tandpasta is speciaal ontwikkeld voor mensen die geen pepermuntolie gebruiken. Als vervanging wordt er in deze tandpasta gebruik gemaakt van venkelolie, zodat u toch een frisse smaak en een langdurig frisse adem heeft.Inhoud: 75 ml.
€ 4,99
Weleda ratanhia tandpasta biedt een natuurlijke versteviging van het tandvlees. De tandpasta heeft als basis calciumcarbonaat, wat de tanden reinigt, en plantenextracten zoals mirrehars en ratanhia, wat de tanden en het tandvlees beschermt tegen bacteriën, tandplak en tandbederf. natuurlijke olieën zorgen voor een fris mondgevoel en een langdurig frisse adem.Inhoud: 75 ml.
per pagina
4 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: weleda
Prijs
€4
€5
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?