085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   
per pagina
4 artikel(en)
€ 3,49
Himalaya mint fresh kruidentandpasta is een natuurlijke tandpasta die tot 12 uur bescherming biedt voor uw gebit. Natuurlijke stoffen en extracten zoals Miswak zorgen ervoor dat uw tanden en tandvlees beschermd worden tegen bacteriën en dat uw adem langdurig fris blijft. Het wordt aangeraden de tandpasta niet door te slikken en niet teveel te gebruiken bij kinderen jonger dan zes jaar oud. Daarnaast wordt het aangeraden om uw mond te spoelen na gebruik.Inhoud: 75 ml.
€ 3,79
Himalaya dental cream is een natuurlijke tandpasta op basis van Neem en granaatappel. De tandpasta biedt bescherming tegen bacteriën, versterkt het tandglazuur en voorkomt bloedend tandvlees. De tandpasta bevat daarnaast ook natuurlijke fluoride. Het wordt aangeraden om de tandpasta zo min mogelijk door te slikken, kleine hoeveelheden te gebruiken bij kinderen jonger dan zes en na het gebruik de mond te spoelen met water.Inhoud: 100 gr.
€ 3,79
Himalaya sparkly white tandpasta is gebaseerd op kruiden en planten zoals papaya en ananas. De tandpasta verwijdert binnen twee weken oppervlakkige vlekken en zorgt er hierdoor voor dat uw tanden witter worden. Daarnaast helpt Miswak om infecties en bloedingen te voorkomen en zorgt menthol voor een langdurige frisse adem.Inhoud: 75 ml.
€ 7,99
Himalaya organique neem & granaatappel tandpasta is een natuurlijke tandpasta zonder SLS, parabenen en fluoride. De tandpasta is vegetarisch en de verpakking compleet te recyclen, zodat u uw gebit schoon kan houden en de wereld om u heen. De tandpasta heeft een heerlijke smaak van granaatappel en neem, houdt uw gebit schoon en verzorgt uw tandvlees en mond.Inhoud: 150 gr.
per pagina
4 artikel(en)

Maak uw keuze

Currently Shopping by:

  1. Kies een merk: himalaya
Prijs
€2
€8
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?