• Vandaag besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75

Implaclean tandpasta voor implantaten

Implaclean tandpasta voor implantaten

Implaclean is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor mensen met implantaten. Deze tandpasta is veilig voor implantaten, maakt uw gewone tanden én implantaten schoon dankzij de unieke actieve zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine, is pH-neutraal, voorkomt slechte adem en kleurverschillen en is wetenschappelijk onderbouwd. Implaclean helpt u om levenslang van uw implantaten te genieten.

Op voorraad

Levertijd: direct leverbaar
SKU 8888885791
  • Koop 1 voor € 9,45 per stuk
  • Koop 5 voor € 8,89 en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 8,49 en bespaar 10%
  • Werkdagen voor 16:30 uur besteld morgen in huis*
  • Gratis bezorgd vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Na ontvangst betalen
  • Meer dan 100.000 klanten

Omschrijving / Implaclean tandpasta voor implantaten

Implaclean tandpasta voor implantaten

Implaclean is een tandpasta die speciaal ontwikkeld is voor mensen met implantaten. Als u implantaten hebt, is een goede mondhygiëne extra belangrijk. Veel mondziekten ontstaan door de aanwezigheid van schadelijke bacteriën in de buurt van implantaten. Deze bacteriën kunnen aandoeningen als parodontitis, gingivitis, peri-implantitis en gaatjes veroorzaken. Implaclean is gebaseerd op de Ardox-X-technologie. Deze technologie werkt als volgt: een speciaal moleculair complex geeft een paar uur lang actieve zuurstofdeeltjes af aan uw tanden. Deze actieve zuurstofdeeltjes zijn zo klein dat ze overal in door weten te dringen. Zodra Implaclean wordt aangebracht, breken deze deeltjes door de celwand van de schadelijke bacteriën. Deze kunnen hier niet tegen en gaan dood. Zo kunnen een heleboel mondziekten worden voorkomen of genezen.

Implaclean werkt voor een lange periode en vermindert de groei van nieuwe bacteriën. Uw tanden en implantaten blijven dus schoon en bacterievrij. De actieve zuurstof voorkomt daarnaast plakvorming en houdt de tanden mooi wit. Ook voorkomt het dat er de loop van tijd  kleurverschillen tussen uw echte tanden en de implantatenkronen ontstaan. Verder helpt de actieve zuurstof om slechte adem te verminderen. Deze dingen zijn allemaal al meer dan eens in studies bewezen. Implaclean bevat ook lactoferrine. Dit is een eiwit dat sterk desinfecterend werkt, waardoor gevaarlijke bacteriën, virussen en parasieten geen kans krijgen. Zo blijven uw tanden en implantaten in optimale conditie. Implaclean heeft als geheel een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen, waardoor deze tandpasta veilig is voor uw tanden en implantaten. Ook zit er weinig fluoride in. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het titanium van een implantaat door een hoog fluoridegehalte kan worden aangetast. Tegenwoordig bevatten bijna alle tandpasta's een hoge concentratie fluoride (>1200 ppm F-). Implaclean daarentegen bevat slechts een kleine hoeveelheid fluoride (+/- 200 ppm F-) . Deze tandpasta helpt u dus om levenslang van uw implantaten te genieten.

Gebruik minimaal 2 maal per dag tenminste 2 minuten. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Aanbevolen door professionals

img
Franny

mondhygiëniste

Afgestudeerd in 1996 in Utrecht als mondhygiëniste. Nadat ik een tijd in het buitenland heb gewoond, ben ik weer terug in de praktijk voor de mondhygienische behandelingen.Ik werk sinds kort ook met demente bejaarden en leg daar de nadruk op een goede mondhygiëne.

Meer informatie

EAN 8717056791029
Merk Implaclean

Vaak samen gekocht

Renew Prothesereiniger
Speciale prijs € 15,99 Normale prijs € 16,99
LACTONA INTERDENTAL CLEANERS ZAKJE À 5 STUKS
Speciale prijs € 1,89 Normale prijs € 2,99 Vanaf € 1,60
Perio-Aid Intensive Care Gel Tandpasta
Speciale prijs € 6,99 Normale prijs € 7,79 Vanaf € 6,55
Perio-Aid  Mondspoelmiddel 0,05% 500 ml
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,85
Dentaid Interprox Conical Blauw 1.3 mm
Speciale prijs € 4,59 Normale prijs € 5,95 Vanaf € 4,39
Corega Fresh Cleanse Tandpasta
€ 6,99
TePe Bridge & Implant Floss
€ 7,79
Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% 500 ml
Speciale prijs € 9,05 Normale prijs € 9,95
Dentaid Interprox Nano Roze 0.6 mm
Speciale prijs € 4,59 Normale prijs € 5,95 Vanaf € 4,39
Bluem Mondwater 500 ml
Speciale prijs € 15,25 Normale prijs € 16,95

Gerelateerde producten

TePe Implant Care
€ 5,79
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Implaclean tandpasta voor implantaten
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.