085-4014642

Voor een professionele mondverzorging   

De Nano Range is een lijn van WhiteWash Laboratories die speciaal is ontwikkeld voor een gezonde, witte lach. Voor de samenstelling is vijf jaar lang onderzoek gedaan door tandartsen, die de formule met zorg hebben ontwikkeld, zodat elk ingrediënt door de wetenschap kan worden gemotiveerd. De resulterende formule is gebaseerd op hydroxyapatietnanodeeltjes: ongelooflijk kleine kristallen die van nature zo’n 97% van het gewicht van uw tanden bepalen. Deze kristallen komen in uw mond samen tot grotere kristallen, om uiteindelijk een beschermende laag over uw tanden te vormen. Deze zogenaamde Enamel Care Technology © zorgt er – in combinatie met andere ingrediënten, zoals fluoride en kaliumnitraat – voor dat de producten uit de Nano Range uw tanden witter maken en ze een stralende glans geven. Ook helpen ze tegen tandgevoeligheid en verminderen ze bijna meteen de pijn bij gevoelige tanden. Bovendien versterken ze uw tandglazuur, remmen ze de groei van bacteriën en beschermen ze tegen tandvleesontsteking en gaatjes. Tegelijkertijd bevatten de producten in de Nano Range geen SLS, alcohol, parabenen, triclosan en PEG. Zo krijgt u niet alleen een witte lach, maar ook een gezonde witte lach.

per pagina
8 artikel(en)
€ 9,95

WhiteWash Nano Whitening Tandpasta geeft u een gezonde, witte lach, dankzij de geavanceerde Enamel Care Technology op basis van nanodeeltjes. Deze tandpasta helpt om uw tanden hun natuurlijke witheid terug te geven en te laten glanzen. Bovendien helpt WhiteWash Nano Whitening Tandpasta om tandgevoeligheid te voorkomen en verminderen, gaatjes te voorkomen en uw tanden te versterken.

Inhoud: 75 mL

€ 3,09

WhiteWash Nano Flosdraad helpt om grondig te reinigen tussen uw tanden. Daarnaast maakt dit flosdraad de ruimtes tussen uw tanden witter, versterkt het uw tandglazuur en voorkomt het tandgevoeligheid. Bovendien bestrijdt het bacteriën en voorkomt het plakvorming.

Inhoud: 25 meter

€ 13,95

Nano Whitening Mondwater geeft uw tanden hun natuurlijke witheid weer terug en zorgt voor een stralende glans. Ook versterkt het uw tandglazuur en beschermt het dankzij xylitol tegen plak en zuuraanvallen. Bovendien bevat dit mondspoelmiddel geen SLS en helpt het om tandgevoeligheid te verminderen. Zo krijgt u een schone, frisse mond en een gezonde, witte lach.

Inhoud: 300 mL

€ 9,95

WhiteWash Nano Sensitive Whitening Tandpasta geeft u een gezonde, witte lach, dankzij de geavanceerde Enaml Care Technology op basis van nanodeeltjes. Deze tandpasta helpt om uw tanden hun natuurlijke witheid terug te geven en te laten glanzen, maar ook om gaatjes te voorkomen en uw tanden te versterken. Bovendien helpt WhiteWash Nano Sensitive Whitening Tandpasta om tandgevoeligheid te voorkomen en verminderen.

Inhoud: 75 mL

€ 39,95

De Nano Intensive Whitening Strips helpen u om een stralende, zichtbaar wittere glimlach te krijgen, dankzij de unieke formule die door tandartsen is ontwikkeld. Bovendien beschadigen ze daarbij uw tandglazuur niet, zodat ze geen gevoeligheid veroorzaken. Zo krijgt u niet alleen een witte lach, maar ook een gezonde, witte lach.

Inhoud: 28 strips (14 sets van 2, voor een behandeling van 2 weken).

€ 59,95

De WhiteWash Sonic Toothbrush SW2000 is een elektrische tandenborstel die gebruikmaakt van geavanceerde sonische technologie. Daardoor heeft deze een krachtige dynamische reinigende werking die helpt om tandplak te verwijderen en gezonde tanden en gezond tandvlees te bevorderen. De sonische technologie helpt ook om de tanden witter te maken, doordat oppervlaktevlekken van uw tanden worden verwijderd. Daarnaast beschikt deze elektrische tandenborstel over drie verschillende poetsstanden, een batterij die lang meegaat, een handige timer en opzetborstels van topkwaliteit.

€ 2,59

Zachte handtandenborstel.

De nanozilver borstelharen verschaffen antibacteriële bescherming voor mondhygiëne door te helpen de groei van bacteriën te remmen op de borstelharen.

€ 82,-

De WhiteWash Nano N-1 Sonic Whitening Toothbrush maakt gebruik van sonische technologie om uw tanden grondig te reinigen.

Let op: Momenteel is deze borstel uitverkocht en vanaf September weer leverbaar.

per pagina
8 artikel(en)

Maak uw keuze
Kies een merk
  1. Nano Whitewash (6)
Kies een aantal
  1. 1 (8)
Prijs
€2
€83
Vergelijk producten

You have no items to compare.

Peiling

Hoe vaak poets ik mijn tanden per dag?